No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Wednesday, July 1, 2009
KAYA JA LARI YE?


Dulu ak sangat suka minum air soya dan tofu soya seorang brother yg kami gelar 'abg soya'.Mmmg mantap soya dia..rasa mmg ada kick berbanding soya biasa..mmg laku gila brother tu punya bisnes sampai kami nampak rumah dia bapak punya besar dan dia pakai kereta besar jugak la..mula2 dia jarang2 jual soya dan kehadirannya mmg ditunggu2..amat jeles kalau org dapat beli soya dia ok,padahal ko takda nasib baik nak jumpa dia berniaga soya..lama2 dia dah langsung takda jual soya lagi..yalah dah kaya kan?Ak rasa dia dah bukak francais kot di UK ka,Uganda apa ntah menjual soyanya itu sehingga menembusi pasaran antarabangsa..haha. (Kempunan ak ok..takda soya sesedap itu lagi)

Namun,kerinduan itu terubat setelah ak mula taste coconut shake yg dijual di pasar malam..gila sedap yo..selama ni tak heran pun..tapi entah kenapa one day tu tergerak nak beli..sekali rasa mmg rasa sgt heavenly..ak rasa nak tapau makcik tu bawak balik maktab agar boleh buatkan ak coconut shake setiap hari..hahaha...harga pun murah..tapi malang bagi ak..hari ni tadi ke pasar malam..makcik tu tak ada pulak..mulalah ak rasa nak merajuk..siap mind set mau beli 2 cup konon..tup..tup..dia takda..(Mungkin ak akan buat solat hajat mlm neh agar makcik coconut tersebut tidak mengikut jejak abg soya) Weih..dah kaya raya jgn la berhenti berniaga pon..sob (aksi nangis sebab kempunan neh)Ak tak kira..esk jugak ak rasa nak ke pasar malam lagi..kali ni siap mintak resipi takpun bawak guni nak tapau makcik tu balik sekali..lalala

Selama ni juga kan..ak tahan hati ja nak merasa ais krim Haagen Daaz..(takda jumpa punya pasal)..namun hajat ak tercapai bila dpt merasa ais krim haagen 'cream & cookies'..tapi kecewa la..rasa takda berbaloi dengan harga..bukan taste ak maybe..mcm sedap lagi Mc Flurry Oreo di Mc Donald's tu atau aiskrim di Desserts.

Kesimpulan nya di sini : Haagen Daaz bukannya bes sgt pon!

Ni la coconut shake yg ak kempunan sgt tu..sob sob


Labels: ,


Posted @ [10:01 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011