No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Saturday, May 30, 2009
PULANG




Selamat hujung minggu semua!Yippie..esk akan kembali ke Kuching..lala..gembiranya hati tidak terkata (mcm la sudah 10 tahun tidak balik sebab pergi planet mana ntah di luar kawasan bima sakti) dan lebih gembira dapat menjeleskan kengkawan kerana berjaya naik flight MAS dengan harga yang murah dari tiket air asia (huahuahua)- tolog ketawa kejam sikit..P/s:Pika,ak dapat makan free dlm flight dan tak payah bayar rm8 untuk merasa makan megi dalam penerbangan mcm kamu..(*_*)

Sekejap lagi akan menaiki bas ke Kota Kinabalu.Melampau la semua hotel sana sini telah full.(Menyesal lupa booking awal).Ni kaamatan punya pasallah org ramai hendai pergi aramaiti hepi2 berpesta..Kalau takda tempat tinggal nekad tinggal di Airpot..ok apa..ada aircond lagi...tu satu hal ni barang yg dibawak ni pun agak banyak hehehe (Biasalah syima balik 3 minggu mcm hendak stay 3 dekad)Baju yg dibawa hanya 2-3 helai tapi yg penuhnya sebab diisi modul2,buku dan barang2 utk dibawak balik dan barang yg dipesan (ni kena cas lebih neh dgn org yg order!!)Next last sem aku takda tau la mcm mana nak bawak barang yg menimbun neh.Mungkin akan minta pakcik pos laju ke kampus dan kata 'semua ni saya nak pos laju'..haha...mungkin lepas tu pakcik tersebut akan sawan sebab stress melihat barang yg banyak tahap gaban tu.Ah,nanti ja fikir..

Cuti 3 minggu ni planning bermalas-malasan di rumah sambil berfoya2 menternak badan.PLANNIG oke..takda disangka-sangka telah dibooking utk kerja di sekolah tadika lama dulu...(-_-)*sob.Patutnya gembira dapat $$$..ni kenapa takda hepi ah?Owh..mungking mengenangkan kawan2 lain hepi2 di rumah sementara ak masih juga terpaksa bangun pagi jam 6 seperti biasa masa kuliah.WAAAWAWAAWAWAAAA ..ini tidak adil..(mahu menolak tapi takda sampai hati-syima kan kiut dan berciri cinderella seperti biasa..haha)

Akan melaram utk blogging seperti biasa..ada masa dan kesempatan kita berjumpa dan bersembang dalam blog ini ok!Mungkin akan menyelitkan kisah seperti..eh..mana bole cakap nanti takda thrill utk ke sini lagi..apapun, u know what happen masa hari khamis?Eh,u sudah tentu la takda tau sebab ak tak kasitau..haha...Blog ak telah menjadi kucar kacir..post ilang,susunan mcm @##$%*(&^% yg memang kronik.Ni la padahnya si Syima (sapa tuh?) gatal tangan konon BAJET terer mengubah HTML dan skrip lepas tu blog sendiri jadi mangsa.Padan muka aku.Kalau betol2 la hilang..mmg akan menangis sambil meroyan macam org angau ('ANGAU' bukan stands for org bercinta ja kah-baiki vocab..baiki vocab)

Nasib baiklah dibantu superman en sanim (dilarang membayangkan dia berpakaian ala superman dgn seluar dalam di luar ok..Cannot!suci sikit.nanti ada org yg mengamuk..haha)yg membantu memperbaiki skrip yg boleh tahan rosaknya.(Kan da ckp syima bajet terer lalu save terus semua tanpa priview)..apapun..semua selamat n aku dapat jumpa anda semua dlm blog seperti biasa.

Till then..adios..ak nak kemas2 barang..tertekan tgk drg2 KPLI neh banyak simpan barang dah dalam stor..hehe



p/s:jangan takut hendak berubah..tapi kalau ko ubah muka dgn pembedahan plastik itu cannot oke..hehe

Posted @ [7:02 AM]

Thursday, May 28, 2009
I MADE IT ALIVE...



1. Cuci rambut guna syampu (gila hapak bau rambut ak)
2. Main dengan Shizuka
3. Buat havok dengan kawan2
4. Makan megi,keropok segala junk food
5. Makan piza
6. Blogging puas2 (Err..tgh buat la sekarang)

Itu dia wish list selepas tamat exam..mmg crazy i tell u straight 4 hari...ak rasa wayar2 dalam kepala hotak ak ni banyak yg longgar tunggu hendak tercabut ja..haha.Gila tough paper..kirim salam dengan si penggubal soalan tuh..(tak pasal2 panggubal soalan yg kena).Apa pasal la dia takda tanya pasal soalan mcm siapakah Prince William di hati anda?Sudah makan ka belum?Apa beza soto dan bakso dan sebagainya yg senang2 yg ko takyah nak stadi...lala..apapun semua telah selamat dijawab.Thak you kepada semua korang readers yg happening doa n wish luck utk ak k?(doa2 pun happening ka?)

Anyway, Hari Ahad ni akan balik ke Home Sweet Home!!Yippie!Rindu bangat dgn semua.Lepas tu hendak show off sikit kasih jeles Ilyana dengan doll Pullip baru si Shizuka..haha..

Actually takda idea hendak tulis apa..OK la..nak main dengan Sizuka dlu..lala



Lawa kan laptop ni?Lawa lagi kalau dia warna pink..hehe

Labels:


Posted @ [5:59 PM]

Wednesday, May 20, 2009
HOLY BUT UGLY




Korang pernah tidak dgr ttg Sungai Ganges?Sungai tu dikatakan holy tapi tgk la apa yg terjadi ...



1.Tahukah anda kalau di India..body yg tak bernyawa tu drg terus ja alirkan ke sungai ganges..sebab sungai tu kan Holy..tempat spirit bersemadi..drg bukan tabur abu ja mcm kita tgk dlm filem2 hindustan..tgk la..mayat org jadi sajian burung !




2.Menjadi makanan anjing pula..kesian sungguh!




3. Sudahlah sungai tu terang2an ada mayat terapung..rilek ja dorang buat sungai tu utk mandi manda,diving,snorkeling,buat laundry dan bancuh oren guna air sungai tu!!isk..isk..isk (ayat havok nak kasitau betapa dasyatnya fenomena ini..haha)




4.See, tergamak kah korang jadi seperti ini (isk soalan apa neh syima?)err..maksud ak diperlakukan sebegini?Mmg tidak patut kan?



Jadi adakah sungai ganges tu sudah tercemar ke 'holy' an dia?
A. Ya
B. Tidak
C. Ntah ak tak pernah gi Ganges
D. Ala,super impose je tuh!
E. Apasal ak kena jawab kuiz neh?

Labels:


Posted @ [5:55 PM]

Tuesday, May 19, 2009
BLYTHE CASE



Blogging la sekejap..stadi mmg agak tensen sedikit..hehe..(ala..sekejap ja pon!)

Masa ni ak tengah ketawa sorang2..eh setakat senyum sorang2 ja sebab ada kak KPLI crazy2 maniac tiru2 suara kucing jantan..pastu yg bes ada kawan dia join buat bunyi juga dari bilik lain..hahaha..lawak la korang..buat suara kucing jantan ala2 nak bergaduh..dengan serius dan sungguh2 pulak tu..(nasib baik ak tak join sekaki)

Ak boleh katakan agaknya musim sejuk sekarang di kampus..sejuk gila i tell u.Cuma kabusnya tak ada..kalau tidak,boleh snappy2 gambar tunjuk berlagak ma kawan2 di Labuan (yg panas Nauzubillah itu..hehe) konon ak dah pegi Korea jugak..(jeles2 sebab drg dah byk fly ke Korea bajet tambang murah Air Korea)..takpa2..ada rezeki ak pula menyusul..

Ntah apa tidak relevannya ak stadi satu jam pastu surfing boleh2 3-4 jam..ni kalau ak stadi dah byk yg ak khatam..takpa2..takda mood mana boleh paksa2 kan?Surf2 tadi terjumpalah menatang ini..





I WANT THIS THINGY!mmg cute bangat case Blythe ni (but it works for pullip too right?)Lupa la source dari mana tapi mmg serious cute..

Ok..sambung stadi.babai

Labels: ,


Posted @ [3:34 PM]

Monday, May 18, 2009
SERIOUSLY...






Hehe..Shizuka is angry because she is not featured as my pc's wallpaper..;-p

Hello semua!sihatkah?atau masih dalam holiday mood hujung minggu?Kepada yg exam mesti penuh kepala dgn fakta kan?jangan sampai tercicir fakta di jalanan sudahla ya..hahaha

Baru terbaca memo yg malam ni kami semua sekelas diwajibkan ke 'malam gema muzikal' and trust me..for sure ia bukan mcm high school musical sebab ak boleh dengar suara mereka nyanyi sampailah ke bilik ini...sampai naik hafal lagu2 apa yg bakal dibawa..mmg agak annoying sebab err..suara mcm takda sedap ja..haha..(oke,ak pun sedar diri suara tidak semerdu mana sebab tu takda buat performance..kecuali masa dikenakan besday party suprise dua tahun lepas..ah kisah lama jgn cerita..malu2 sampai drop my water face dan takda face lagi yg tinggal..haha)

Masa dorang berlatih mmg bengang..sudahlah mau stadi..kalau ikotkan hati (ikotkan hatilah k)mau ja pergi ke dewan tersebut dan berkata..err.. andakah the next Meet Uncle Hussien?(Itu sarkastik/irony/retorik sebenarnya)hehehe...Sempat2 lagi jamming di dewan (kalau key betol rasanya ok lah..ni..key apa ntah ..keychain kot)sampai takda ingat org lain..isk..isk *sigh (-_-)

p/s: Berfikir tidak mahu pergi mlm ini..lala

Labels:


Posted @ [1:35 PM]

Friday, May 15, 2009
Busy like a Bee Bzzzzz......!




Mulai minggu depan dan minggu satu lagi...I'll have my final exam for this sem.Ingatkah mcm mana korang menghadapi exam dulu2?Tensen kan?Tapi exam ini membawa beberapa erti yg sgt menggembirakan sebab lepas exam ak dan bebudak lain akan cuti 3 minggu woo... (takda sabar2 balik kampung)sampai tiket ak pun dah beli tahun lepas..Haha (ketawa tu tandanya ak menipu).Kemudian ia juga bermakna berakhirlah semester ini,tinggal semester last start bulan depan (memamg takda kesabaran mau abis)dan ia juga bermakna takdalah ak mengadap subjek yg agak sukar2 belaka sem ini.

MQA takda pon datang.Aku rasa tertipu.Hehe.tapi takpa..duit dah selamat melayang buat fail..terlajak perahu takda boleh undur (apa ko ingat dia ada gear reverse??)

Ak rindu bangat dgn femili.Mak ak byk pesan balik ja cepat.Kalaulah hidup ini DVD Player..lama dah ak tekan butang 'Fast Foward' tuh..Oh,ya..dia juga pesan ak beli 2kg belacan papar.Org Swak buat belacan takda sedap kaw2 mcm belacan papar punyalah katanya. (Terpaksalah ak ngaku takda mandi di airport agar belacan boleh pass kastam)

Mangsa keadaan??Tentulah doll2 ak sebab terpaksa masukkan mereka semula ke dalam kotak.Kalau tidak, ak asyik leka ja takda nak study.



"Wahai Shizuka doll ku,fahamilah ini hanya sementara.Agar tuanmu dapat pointer power tahap gaban..nanti ko degil ak jual ko balik..nak?hahhaha"

Selamat stadi semua.Ak doa korang pass with Flying colours,flying fox,flying pan dan apa2 je lah..

Labels:


Posted @ [1:50 PM]

Thursday, May 14, 2009
INTRODUCING HER...




Well..today..i'm thinking..she must have a name..and i named her SHIZUKA

Why or why Shizuka?



Because she had a litter sister that i named Sophie.Don't get it?Well,here it goes ---> Shizuka,Sophie,Syima and ehm..en Sanim...Yay! The 'S' FAMILY was established!!clap!clap! (Maybe i go n buy taeyang and named him Superman after this..haha)Mind u..not as Shizuka's boyfriend but as her brother of course..(cannot bercinta u masih di bawah umur ok..aik?ckp utk diri sendiri ka tu??lalala)

Here more of her pictures as i promised...



Her curly hair..



Underneath her skirt.. (sorry, ini bukan lakonan semula aksi e.l.i w.o.n.g..hahaha)

She have to wear the same outfit now as i'm still searching for other dresses for her.Actually, never taught of having her at the first place because i don't like her hat n shoes..however..i stumbled with this website that shows pullip hello kitty without her hat n shoes..n my oh my..she looks very adorable and surely melt my heart instead!

p/s Can't wait to bring her home to show it to my sis

Labels:


Posted @ [12:02 PM]

Wednesday, May 13, 2009
PULLIP HELLO KITTY




Sophie is very curious about what is inside the box...sophie..trust me..curiousity can kill..it really do can kill u (cet..mcm filem thriller la pulak...eh what the heavean*-instead of hell ckp melayu neh??)

Then sophie Rip it!!(Told u she is dying to know what inside the box...)Scresh..scresch... (buatla sound effect sikit...)



Tada!!!A new friend was deliverd to her!!!U likely likely ka her sophie??
Sophie : A..ba..ba..uh...a (Yep,she often do that foolishly baby talk) (-_-)*sigh

Pullip Hello Kitty OR is it Hello Kitty Pullip?Whatsoever la..haha...
Her up,close and personal...







Back of the box...my finger 'melecet' u know just to get her out from the box..too many wires,strings and plastic here n there



Now u see her with the kitty hat...



Now u don't!!!lalalla

I'll update about her again later..way too many pictures...BTW thank u very much to my jantung pisang...(eh,silap)..My heart liver (jantung hati),En Sanim who gave this wonderful Pullip Hello Kitty to me. You are so Sweet!(Anda adalah sangat manis!!)

Aisheteru

Labels: ,


Posted @ [8:43 AM]

Tuesday, May 12, 2009
KATALOG


Hari ini blog syima akan menjadi katalog.com utk sementara.Sebabnya?Ingin kongsi makanan2 best yg merupakan sebahagian nikmat hidup..haha

Dalam hati anda : Poyo la ko syima,makanan bes pun nak Share
Dalam hati aku: Weih, nak rasa tak makanan bes?Ni ko bagi awek gernti cair hati dia makan makanan sedap...(Cheh)

(Lalu bicara dari hati ke hati pun berlaku...hahaha)

Katalog.Com



Minuman Jus kundur.Takda kira apa jenama.Mmg sedap.Rasa Heavenly la i ckp lu.(Amboi..macamlah ko pernah pergi Heaven pulak ye syima?).Also Known as Winter cucumber (utk yg tercari2 di luar negeri..lala)



Golden Bear.Filled with Chocolate.Crunchy.Khas utk mereka yg kempunan memiliki barang kemas atau dah kepingin nak pakai rantai / gelang emas.Ok what?Maybe bukan golden braclet/necklace, tapi golden bear pun jadilah kan??Ada coklat lagi...haha..sedap sampai jilat dinding i tell u (plz senonoh sikit syima..anak siapalah neh??)



Mushroom Soup Campbell's.Ada keropok crunchy2 Yummy2 dalam dia.Rasa makan sup dan Honey Stars dalam satu masa (2 in 1).Bagus utk emergency jika sup di kafe tidak sedap.Hanya perlu dibancuh.Kalau nak buat pahala lebih, apa salahnya dibancuh dlm bekas besar sup di kafe itu agar org lain dpt menikmatinya bersama.Betul tidak??

Oh ya..it's up to u to hunt for it..baru ada thrill..haha(jahatnya syima buat org terliur lepas tu takda mau kasitau beli di mana)

Hek eleh, 3 items pon nak panggil katalog ka?Cet.....

Labels:


Posted @ [8:55 AM]

Monday, May 11, 2009
PRIVATE HELICOPTER




Eh..eh..jangan gabra dulu..bukannya syima telah membeli helikopter peribadi utk kegunaan balik kampung secara sesukahati atau mengebom err..jabatan HM..haha..ok zip sebelum anda disembahyangkan (aik..pulak?)..cuba jaga sikit bad mouth ko tu Syima..

Ala...heli remote control rupanya...mmg pertama kali terbangkan heli ni dalam bilik rasa sangat suka hati sambil jantung berdegup kencang (adakah ak jatuh cinta padamu heli?).Very amused ok nampak helikopter terbang ke udara..seolah2 seekor nyamuk giant berdesing nak cari n isap darah bagi mengenyangkan perut...tapi susah benar hendak kontrol helikopter neh...mungkin beginilah perasaan para pemandu helikopter yg tensen kan mcm ak?(Wei ko syima lesen kereta pun takada jgn pandai2 nak membayangkan diri jadi pilot)

Nanti hendak test heli ni di luar bilik pula..takut2 main dalam bilik ni kepala rumet menjadi mangsa ancaman kipas helikopter yg boleh tahan tajamnya itu...(bagus neh gena heli pelangkung kepala org dari jauh!!!haha..ok.diam.hindarkan fantasi tidak berasas ko tu Syima)

p/s: Ni heli En Sanim...(sedang berusaha utk usha beliau bagi mewariskannya..lala)

Labels:


Posted @ [9:07 AM]

Friday, May 8, 2009
PULLIP VIVIEN


Surf for pullip n found this..pullip Vivien!



She is so sweet but dangerous...anyway..love the mole and that red blood lips!!



HOT and daring..that is what i can describe about her...

Vivien, your name is so sweet and commercial until they named it after a doll..hehe..but the character of the doll is so not you..You're cute,innocent and won't wear that furry and sexy outfit,is it?You more to flowery prints and kawaii dresses.(as far as i know..hehe)

p/s: Vivien is my friend here in IPGM

Labels: ,


Posted @ [10:00 AM]

Thursday, May 7, 2009
WE NEED YOUR VOTE




Sipadan Island, Sabah’s pride with its amazingly diverse coral and marine life, needs votes to ensure it is listed as one of the New Seven Wonders of Nature.

The island off Semporna has already passed the first round when it earned national qualification on Dec 31, 2008.

It was selected from a pool of 261 entries from 222 participating countries.

The second round of selection from January to 7 July 2009 will see qualified entries divided into seven categories. Each category will have 11 nominees. Currently, Sipadan is in the 17th position for the island category and requires more votes to make it to the top 11.

source : http://e-borneo.blogspot.com/2009/04/vote-for-sipadan-island.html

Want to vote? Click HERE

More information about Sipadan Island :

Sipadan is the only oceanic island in Malaysia, rising 600 m from the seabed. It is in the Celebes Sea, east of the town of Tawau and off the coast of eastern Malaysia. It was formed by living corals growing on top of an extinct volcanic cone, and took thousands of years to develop. Sipadan is located at the heart of the Indo-Pacific basin, the center of one of the richest marine habitats in the world. More than 3,000 species of fish and hundreds of coral species have been classified in this ecosystem.

To learn more, simply click HERE

Labels:


Posted @ [9:34 AM]

Wednesday, May 6, 2009
JOM PIZZA!


Ingat tidak tempoh hari ada cerita pasal jalan2 di One Borneo?Sebelum ni plan utk sambut besday en sanim ialah di Pizza Hut dan kek dari Secret Recipie.Tapi semua tu hanya ada di KK.Jadi,apa lagi,kami pun melantak pergi Pizza Hut.Janji tetap janji ok?(jangan buat janji manis tapi takda buat sudahlah)



Ni Favourite kami.Island Delight.Piza yg ada seafood mcm tuna.Mmg krop2 (bunyi rangup) kalau ko makan.Dijamin halal (pulak?)Kami 2 org dpt habiskan ni tau.(Dalam hati korang: Punyalah pelahap minah n mamat tuh!!!)



Ni pula langsana.Mmg sedap.Ada Cheese n rasa susu. Tapi dia tipulah..kata ada offer RM7.90 utk set langsana (ala plus segelas air ja).Boleh2 dia kata tak boleh buat.Last2 order langsana ja dgn harga RM8.99 without the soft drink la.Tak paham la ak..susah sgt ke nak tambah segelas air je pada set langsana tu??Takda logik kan (jom layan lagu Agnes 'tak ada logika'!)

Ok.Itulah diariku 'jalan2 melantak makan...pastu jadi buncit..mulalah menggebu..kecomelan makin terserlah..haha'.

Bye.

Labels:


Posted @ [9:19 AM]

Tuesday, May 5, 2009
CARI BARANG TERSEMBUNYI


Jom Cari barang tersembunyi !!!!

Gambar 1 :



Gambar 2 :



Jadi apakah perbezaannya?
Jawapan : Ya!bezanya adalah kehadiran miss Sophie!!(Patung blond perasan dirinya omputeh itu..hahaha)

Bagi aku kehadiran miss sophie dalam setiap gambar menjadikan suatu gambar itu automatik cantik...(Miss sophie plz la jangan kembang dulu..)

MQA?Ya..ya ak sibuk bangat dengan menatang ini semenjak dua menjak dorang nak datang.MQA stands for Malaysia Quality Application ka Malaysia Qualification Application apa ntah..otak ak pun berada dalam REM yg rendah sejak mensibukkan diri dengan buat 12 fail yg diminta oke...plus dua buku praktikum (ala,saja tulis byk nak buat havoc padahal buat 9 fail ja..yg lain sedia dalam simpanan..haha)

Peringatan : MQA ok...MQA..bukan MQF..lala..

Labels:


Posted @ [9:17 AM]

Monday, May 4, 2009
MARI TIUP LILIN


Sebenarnya perkara ini telahpun lapuk tapi hendak tulis juga..hehe...pada 15 April 2009 yg lalu,adalah seseorang telah menyambut besday...hehe..walau dua orang ja celebrate secara 'syok sendiri2'(Hahahaha) tapi tetap meriah..(eee....takkan la nak ajak orang lain kan?)

Kitaorang sambut besday secara sederhana di Kelab Permata Restaurant..(yalah..utk permata hati kenalah sambut di kelab permata..kan?kan?*Blushing*)



Chocolate Moist Cake

Happy besday En Sanim!!!May All ur dreams come true n terima kasih Tuhan sebab panjangkan umur dia..and..and panjangkan umor ak jugak...(panjang umor ja ok..panjang2 lain tu ko punya pasal..suci fikiran dan suci perasaan k..chet!Hahaha)

Menu kami di hari tersebut :



1. Kami dua2 pun order Fresh orange...



2.Order ni Chiken chop for myself...(Tapi takda cop mohor diraja pun pada chiken tersebut..penipu punya restaurant..bagus dia letak nama boneless chiken yg digoreng..haha..betol ni ak ckp,takda cop..puas dah check)



3. Ni paling sedap..en sanim order..Beef steak..tapi portion sikit sangatlah.Sekali ngap dah abes (kalau aku la)



Ni lah restoran tu...kiut kan?Aircond..layanan pun best.Lima bintang ok!
Kebetulan restoran tu ada kami ja masa tu..jadi buat2 tipu en sanim la kata ak dh tempah seluruh restaurant tu utk event ni..nak buat dia terharu la konon..tau2 dia paksa ak cakap benar..haha.Ok..terpaksa cakap benar *sob*

"ok..i takda tempah..kebetulan ja takda org..ehehehe"

Paling best org restoran tu siap mainkan lagu hepi besday lagi bila ak keluarkan kek. Nasib baik lagu 'happy besday"..kalau lagu "selamat ulangtahun sayang" yg ak aw..aw...geli dgr tu gerenti ak lenyek dia dgn choc moist cake tuh..lala

Utk men cover malu,en sanim kata ak yg besday..isk..takpalah..malu kan tanda setuju (poyo la ko syima)

Labels:


Posted @ [10:30 AM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011