No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Saturday, April 30, 2011
Street Fashion show


Sejak kejadian ada orang kena peras ugut dan dicuri keretanya di Library baru2 neh, aku jadi seram sejuk ke library untuk jogging..memang pelik aku rasa..tapi biarlah ketakutan aku tu hilang dulu barulah aku akan berjinak-jinak ke library semula..hehe...Kali terakhir aku pergi library pun masa hari kanak2 sedunia ke hapa tah tu sempena karnival seni anjuran Universiti Malaysia Sarawak.

Amaran: Kamera yg digunakan hanya kamera hanpone so jangan mengada kompelen.Kamera ini bukan build in DSLR okek

Oleh kerana promotion dan flyer nya bukan main gempak, aku pun dengan semangatnya bawak kazen aku umo 7 tahun ke tempat tersebut.Lebih2 lagi aku kan ketua panitia seni..uhuk uhuk (cet riak ) so bagi menyatakan sokongan dan kecintaan aku kepada seni, aku pun exited nak pergi


Mmg sah ni anjuran peajar fakulti seni kot...rasa2nya lah aku pun takdalah nak busy body sgt nak tanya kan..tak pasal2 melelat ckp aku ketua panitia seni.. (kan nanti jadi riak) ces!

Persembahan dimulakan dengan tarian oleh kumpulan 2AM..eh ala 2AM...err..no komen..dengan lagu kekasih separuh masa dan i want it that way by backstreet boys..


Lepas tu ada pula fashion show.Kalaulah rambut kembang semacam itu, mesti banyak kutu bermaharaja lela kan??? Yang sebelah pula stail kemban artis Malaysia..hehe


Ni pula stail india..


Ha..ni couple aku paling suka..memang unik..ingat nak ambil gambar dgn dorang tapi takut mak aku nampak kantoi bergambar dia ingat aku ikut ajaran sesat pula kan


Ni stai eskimo.Aku tak tahulah macam mana dorang boleh survive dalam cuaca panas pakai menda tu..nak masak/berpeluh ko hoi dalam jaket tu


Ni aku tak tahu stail apa...stail emo kot..tapi suka la perempuan ni catwalk..mcm biasa buat fesyen show ja...


Aku suka bangat pompuan ni.Lawa gila (aw so lesbian bunyi )..tapi betol..kalau adik laki aku single lagi sudah tentu aku angkat jadi adik ipar..hehehe....mmg gaya pompuan melayu terakhir


Ni pula couple pengantin..susah gila aku nak tangkap gambar pompuan tu sebab dia pemalu sgt..hehe...sweet


Ui na....lentok jangan tak lentok...menangis Tyra banks tengok dia lentok neh..kalah model antarabangsa..haha


Ni pula kita import pelakon merong mahawangsa ya kawan-kawan...Asalnya dari jawa...cari makan buat catwalk..lalala


Ni la kazen yg aku bawak petang tu..aku janjikan dia benda bes2 la sempena karnival ni...tapi Hampa u know??Yelah, kalau Universiti punya event mesti expectations ko tinggi kan???? Bila aku nampak dia boring...aku bawak dia balik..lepas tu rasuah dia beli ais krim untuk gembirakan hati dia...kesian dia mengharap sgt kan event ni best


Barisan model fasyen show


Maybe ni first time dorang buat event..harap2 next time drg dapat sponsor lebih besar, duit lebih byk utk buat event yg lebih gempak/happening. Apapun, great effort and good try..hehe

Labels:


Posted @ [4:50 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011