No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Monday, April 13, 2009
Ntah La Tajuk apa


Boring.Korang tidak boringkah?

Apa ni ckp pasal boring?Tidak ada apakah yang menghiburkan di sini?Err..Keningau mmg tiada apa2..hehe..ko asyik pegi tempat yang sama,jalan yang sama dan makan makanan yang sama...so kalau semua benda dah sama jawabnya ak bolehlah disamakan seperti status nerd dan skema.Hahaha...ok ok..dengar perkataan tu ja ak dah geli oke..Nerd?oh bukan ak..lala

Oh ya...rasanya belum terlambat lagi ak nak ucapkan Tahniah,Syabas Beti,Gambate dan Go Go Power Rangers untuk semua lantikan baru Jawatankuasa Perwakilan Pelajar (JPP) yang baru.Nak tgk gambar2 nya nantilah ak posting kalo ak rajinlah..(sebab muka kami2 ni bukannya ada yg boleh dikomersilkan pon..hehe).Ak tidak tau nak buat apa sekarang..PC ak ni pun banyak buat hal..balik2 kuar 'u may a victim of software confenciating' ka apa menda tah pai buat ak bengang sebab pandai2 off sendiri padahal ak takda ckp pun suruh dia off ke menda sampai terkejot ak tgk skrin gelap neh..takpa2 barangan ciplak buatan Yahudi adalah digalakkan (windows tu kan jewish punya)haha..

Ok.ak mengantuk.Hendak beradu sekarang.Idea sangat terhad untuk berblogging..anyways..korang pernah jumpa ka org alergic dengan air..masa surfing tadi terjumpa berita pasal seorang remaja Australia (ak lupa nama dia) yg alergik dengan air.Beliau mmg tak pernah merasa mandi air panas,air sejuk,air mata,aircond dan sebagainya (pulak?)...berpeluh sekalipun dia akan merasa sakit yg amat sangat..kesian kan?Apapun bayangkan betapa busuknya bau dia..hehe

Labels:


Posted @ [12:49 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011