No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Friday, April 3, 2009
LETAK LA TAJUK SENDIRI..HAHA


Aloha!!!(Nanti tak pasal2 Aloha Ibin dari kelas KS jawab salam ak..hua3.err..maksud ak Hi!)

Sori ak lama x update.Kalau ak lama tak update apa maksudnya tu anak2?Ya..maksudnya ak tersangatlah bz tahap cipan yang tengah bersiap sedia untuk show atau road tour yang seterusnya lagaknya..haha..(kesian si cipan,selalu ak mengutuk dia,lenkali ak mengutuk si tenuk pula ya!)

Hari ini mmg ak semacam tak ada idea utk post entry..tapi entah kenapa jari jemariku ini secara magicalnya terus bernari-nari hip hop di atas keyboard ini..(sejak bila ak jadi penchenta sastera neh??)..ok..ak dah naik geli..lala..tapi betollah...jari ak pandai taip sendiri..kalau terus menari2 masa taip ximen kan bagus??ko ni syima asyik ckp ximen ja..nanti termuntah readers ko dgn hanya tgk word ximen tu...ok..balik kepada cerita tadi..di mana kita ya?O..err kita takda di mana2..apapun ak belum beli tiket lagi balik kampung meskipun harga sangat murah.BTW, sapa2 nak balik Kuching, (KK-KCH) silalah cek MAS Airlines.Harga sangat berpatutan dan lebih murah dari Air Asia..ada makan free lagi...(Mmg tu la matlamat utama)

Ckp pasal Air Asia ni..sereyis ak ckp, sejak mereka mula memberikan seat pada tiket, ak jadi semacam tak thrill lagi naik Air Asia..Korang tak rasa begitu kah?Ak suka suasana berebut,ko line up sejam lebih awal depan pintu dan bila masuk ja semua berlari2 anak ke kapal terbang..haha..now semacam semua org rilek ja..tak berkesempatan ak tgk aksi2 org tua berlari lagi..kwang2..

Dan korang2 tau ka kenapa MAS airlines tu bole menang best cabin crew, best flight semua?Sebab MAS satu-satunya airlines yang bagi makan free dalam flight.Flight lain mana ada..siap ko bole request mintak air, makanan,selimut,bantal dan segala-galanya yg lepas tu ditapau balik kan?kan?Flight lain semua amal sistem mcm Air Asia la, jual makanan tapi harga mahal nak mampos dalam fligt.Ak tak tau la kalau ada flight lain bagi makanan free mcm MAS,tapi setau ak mmg xada ok.

Wah!ak berciri informative pula pagi ni...jangan salahkan ak..salahkan jari jemariku secara magicalnya menaip di atas keyboard ini (pulak?)Nah, ak bagi ko cuci mata siket.satu gambar jalah ok..jangan nak tamak haloba pula mengada nak byk2 (haha)

Labels: , ,


Posted @ [8:27 AM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011