No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Tuesday, April 7, 2009
BAD HAIR DAY


Bad Hair day.Kenapa?Cuba tgk fenomena ini :

1. Hari Ahad ada pekerja pasang roof ala2 roof balkoni di rumah warden.Bising sungguh bunyi dia welding n ada bunyi mcm 'piling' yg korang dgr di tapak pembinaan tuh.Ayo amma...hari Ahad patot tenang utk membolehkan tido siang.Terganggu mimpi ak jadi pengganti Queen Elezabeth..cet...

2. Taufan.Abes bilik berpasir.Ak ckp taufan bebetol la...ingat ak tipu?Bukanlah sehebat taufan katrina tp mampu menerbangkan ak yg 38kg ni (ye ke begitu slim???haha).Terpaksa mop bilik semula.Byk masuk pasir.Apa ko ingat makcik KAZA tu nak tlg mop,vacum,polish segala?.Byk chantek muka ko..Bayangkan selipar ak pun boleh terbang...seluar kecik P*** pun melayang (ok ak reka cerita),kalo ada duit beterbangan ok juga la..sukanya hati.Takpun, Kereta lecturer ka..dapat ak cekup sebijik dengan kuasa bulan ak neh (er..ak ex Sailarmoon dulu..da pencen)

3. Takda air.Tak payah cerita la.Biasa berlaku.Ak terasa tinggal di Tanah Savana Afrika yg sebelah selatan dekat Cape Town tu (eh,mcm ko tau...haha).Susah dapat air.Padahal sungai,oasis,sunway lagoon,the mines segala bawah tu ja (er..bohong sunat)...jangan sampai ak beli tangki..ha..isi lam bilik..mandi sorang2...padan muka kalo ak claim ma maktab.

4.Ak hampir tergelincir.Nasib baik tak terdedah body ak yg not so hot ini.Nasib baik ak sangat cemerlang bersilat lalu menyeimbagkan diri.Lambat bangun punya pasal lah ni sampai kalam kabut lepas mandi.Lepas tu bersilat lagi siap2 pegi kuliah.Hari2 mcm ni bole monopaus ak..hehe

O.k.cukup la 4.Blog ini bukan blog aduan pelanggan pun..(sedar diri)Hehe...apapun sgt gembira akan balik tidak lama lagi.Insyaallah.Tiket murah jangan jeles.KK-KCH Rm 172 shj (pergi & balik)Malaysia Airlines ok.Kalo nak murah lagi cuba ko try Garuda Airlines atau Indian Air..lagi murah rasanya..haha..ok.ak buat lawak cheap lagi.jangan peduli ak.Jom layan gambar candid kami..for sure buat ak tersengih ala kerang busuk sorang2 depan pc.









Labels:


Posted @ [1:48 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011