No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Thursday, March 12, 2009
Tak ada idea tulis Entry


Dari semalam saya rasa tak sihat..kerongkong pun rasa sangat perit..tiba2 tgh malam tadi terfikir utk cuci baju..barulah saya rasa bertenaga semula..hehe..sini sgt sejuk semalam..nasib baik tidak beku..sudahlah tiada air..terpaksa mandi dekat tangki di bawah..malang sungguh!!



Ok..fokus bukan kepada nonohonzoku,tapi kepada botol air kawaii yg baru dibeli itu..hehe..sesuailah time tiada air ni kita stok byk2 air dalam botol..nanti tidak pasal2 dihydration..lala (sory kalau salah eja)..semalam pun hujan lebat, tu la sebabnya kena hujan lalu demam..hm..



Ni pula door bell helo kitty..hehe...saudara Rosli memberitahu ada sale sebelum muflis (clearance store..bukan lagi clearance stock!)berlaku adalah di sebuah kedai ni..harga barangan dia mmg murah tahap cipan..bila sampai pekan,cepat2 pergi kedai tu..takut habis..nasib baik ada lagi..saja nak buat main2 lekat di luar bilik..hehe

Rasanya kita baru betemu dalam blog beberapa hari yg lalu selepas sy balik dari sarawak kan?Nampaknya kita akan berpisah lagi sebab dalam seminggu ni kami akan ke ladang sawit buat kajian..InsyaAllah kalau tak ada aral melintang..anda dilarang merindukan saya okeh?(cet..perasan)..

Pesanan Penaja : 'A friend is someone who walks in,when everybody walks out'

Labels: ,


Posted @ [11:30 AM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011