No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Tuesday, March 31, 2009


Hari yg tipikal..

Ya..itulah yg dapat ak katakan tentang hidup ak..walaupun tipikal tp quite interesting sebab hidup disamping org2 yg tersayang..hehe..sapa tu?ntah ak pun tak tau..secret..shhh..

Haha..padan muka ak tak mau kasitau...(pulak?)-Kes tak ada ilham menulis blog

Hari2 keja ak mengadap blog..demi korang readers la..walaupun tak banyak sampai juta2 tapi yg sedikit ni la ak hargai ak cherish mcm ko ingat2 penyanyi pujaan ko tu (ni penghargaan ok..nescaya ak tulis nama korang sebijik2 dalam penghargaan tiap ximen ak)..apapun, sori..entry suma buat suka hati ak ja dengan harapan korang2 enjoy dan dapat relese tensen macam ak yg tulis blog utk hilangkan tekanan.Sori entry ak taklah cantik n ada kaler2 emoticons apa menda tah mcm blog lain sebab ak tak reti nak buat..lagipun ak masih baru dalam dunia ni plus ak ada malas sikit..suka yg simple ja..nantilah ak merajinkan diri setelah semua kerja selesai..setelah ak kembali ke rumah dengan line stremex kesayangan dan PC laju Quad 2 Core tuh (ok..ak dah stat menyindir PC rumah yg agak err...mantap sikit itulah).And kpd bloggers yg kaki catfights..marilah berfikir secara open Minded..ala2 Open University Gitu..haha..stop la ckp pasal Copy cat ka Kucing kopi ka, padahal kita semua ambik layout dari blogskins..tak macho arr mcm ni..kalo mmg diedit 100% guna HTML,graphics,emoticons segala dengan hak cipta terpelihara yg mmg anda start from scratch nak buat..then u have the right to use the term 'copycat' ok..nak lagi bes..kasi private ja..then u have no fear of somebody who accidently use the same layout like u as we got it from Blogskins...(ak buat web shimaskins.com baru tau)..sporting okeh?Bukan apa,menda ni byk ak tgk masa blog walking..(padahal sendiri pun pernah kena)...sob..sedey pula ak..takda mud nak buat entry lawak2

Dah.Amboi3...speaking London pulak ak ni...malas ar nak syadu2 pepagi neh..(apa ko berjiwang ni shima?haha).Mcm ak ckp..life quite interesting...dia maybe bukan fairy tale yg sudah tentu hepi ending but u can still live it tu the fullest (see...ak gecek London lagi).Semalam ak hepi bangat dapat sometin2 special...dapat kain biru putih dari kak nab (Bukan Cik Nab HEP k)...Mula2 ak rasa nak posing gedik ma kain tu..tapi tak jadilah..nanti ak disamakan pula dengan model Gulati's ,Kamdar, BTC
Textile, Bunir Textile ka apa2 manda tah..haha..mind u..ak model kelas A okeh..lala..

Ni la kain tu...agaknya nak buat fesyen apa ya? Buat jumper ok tak?hua3



Labels:


Posted @ [11:02 AM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011