No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Sunday, February 1, 2009
Last Semester


Hari ni tadi saya kemas2 bilik..ternampaklah buku autograph lama yg masih saya simpan elok dalam kotak masa saya sekolah menengah dulu...byk gambar kawan2 lama yg saya dah 'lost contact'.Lagipun kebanyakannya sudah berkahwin. Yang menariknya ada antara classmates saya yg berkahwin sesama sendiri.Kalau mmg bercinta tu saya tak hairanlah, tapi ni yg kuat bergaduh time sekolah dulu..betol la kata org2 tua..jangan gaduh2, nanti jadi jodoh..nah..kan suda terkahwin!hehe

Memandangkan tahun ni saya last di IPKS...rasanya ingin meneruskan tradisi ini...mau suruh rakan2 saya isi autograph la...then ter belilah (diulangi..'ter' ok..maksudnya tidak sengaja) autograph kaler biru yg kainnya ala2 jeans ni. Yg palng saya suka ialah di dalamnya..sebab dah sedia ada ruang2 kosong yg hanya tinggal diisi oleh rakan2 saya nanti. Layout nya pun sangatlah kiut...jadi tunggu kedatangan autograph ini di bilik2/dorm rakan2 IP k?hehe..jangan lupa letak gambar sekali...Oh ya, autograph ni boleh dibeli di outlet Just For You dengan harga rm19.90.

Agak Childish...tapi tetap suka...!

Selain tu, saya juga ada simpan satu lagi buku autograph berwarna pink. Sebenarnya buku ni boleh digunakan utk diari/autograph tapi saya lebih prefer manjadikannya scrap book.Sebelum ni saya ada dua scrap book yg telah penuh diisi dengan birthday card, raya card, kad2 ucapan n mcm2 lagilah pemberian rakan2 n femili masa sekolah dan sampailah sekarang. Buku tu semua dah penuh. Nantilah kalau ada masa kita belek sama2 oke?Tapi rasanya buku autograph pink kali ni saya nak buat scrapbook juga...tapi kali ni lain sikit..nak isi gambar2 hepi moments dan gembira misalnya gamba hari first bebi kucen baru lahir ka...first time pandu kereta pas dapat lesen ka..hm..benda2 mcm tu lah.Hendak isi somethin' yg kita dapat belek2 bila2 masa sambil kenang masa lampau..mcm itulah...


Buku ni dah lama saya beli..tidak tau la kalau masih ada lagi sekarang.Harganya hanya Rm10!Murah kan?Saya rasa agak murah bagi buku mcm ni yg siap ada box, decorated pages dan sheet yg wangi2 lagi..hehe...Oh ya, harini baru saya tahu Tony Fernandes..CEO air asia tu ada blog...bolehlah layari blog beliau di Tonyfernandesblog.com.Selain membaca blog anda juga mungkn dapat info dari blog tu.Hepi surfing!

Labels:


Posted @ [11:02 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011