No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Wednesday, January 21, 2009
OUTING!



Yay!Hari rabu hari outing tiba akhirnya....dapatlah berjalan2 ke pekan, makan makanan yg bes sikit dari kafe dan membeli barang keperluan sendiri seperti stok makanan le....Hari2 menunggu kedatangan elaun menyebabkan diriku selalu bersantap megi sahaja (itu pun mahal)..sangat boring, rambut byk yg gugur dan terasa hidupku kosong (chewah!)...jadi hari ini gagal lagi menahan diri daripada membeli makanan yg sedap...makan mengikut kesukaan....tu pic diatas adalah perolehan hasil meronda2 di pekan tadi. Ternampak mum's bake cookies filled with choc.Harganya RM 2.00 sahaja.Then air soya Yeo's berharga RM 1.75 dan Kaya Bun Rm2.00.Semuanya di bawah RM 2...jimat kan?Ni la stok makanan utk seminggu..sob..(padahal malam ni juga berniat utk menghabiskan semuanya....yum2..terliur suda ni..hehe)




Oit..dalam berjimat sempat lagi neh membeli kad2 kiut disney Characters dengan harga Rm0.40 each. Bukan apa, teringat byk besday kawan2 yg mendatang seperti cik zaza,marin n Ujie.(Alasan..padahal mau simpan sendiri)..then ada stiker kiut utk buat handmade card sendiri berharga RM 1.00 sahaja....dia terdiri daripada byk pilihan tapi rasanya ni lah antara yg paling kiut..sengaja membeli lebih sikit character Sleeping beauty tu sebab that's my fav disney tales.Lebih2 lagi warna pink..cuma character the little mermaid n jasmine ja tidak saya beli sebab kurang berkenan..

Oh ya, dalam kesempatan ini i want to say Hepi holidays to Yana yg akan balik esok n to Jac Teo, i hope ur daddy will recover soon.All my prayers for u...

Labels:


Posted @ [7:44 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011