No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Sunday, December 28, 2008
Pulang


Hmm..pejam celik sudah nak tamat holidays yg panjang ni dan tak lama lagi kita akan menyambut tahun baru 2009. Balik semula ke Kampus mmg bes tapi sedey juga sebab terpaksa tinggalkan rumah yg bes dengan makanan yg sedap2.Balik kampus?Hm...cuba ceritakan apa yg sedap di kafe itu?

Tak apalah.Hehe.bes juga dapat jumpa kawan2 dan encek Tutt.. yg dirindui.Rindu juga hendak ke pasar malam dan tidur di katil asrama yg bes itu....tidak lupa juga ingin bermain gem dan menonton muvie yg banyak di save dalam PC...Apalagi?Mungkinkah funfair di Keningau tu masih ada?kalau ada..dapatlah kita main2 gem lagi!!

Sepanjang berada di rumah ni mmg ligat la aktiviti.Asal cuti hujung minggu ja mesti pergi jalan.Bes juga tapi bila sudah balik mmg penat. Then, di sini saya perhatikan,byk yg guna printed jacket baby milo.Mmg cute.rasa ingin membelinya.Tapi di mana?Sob...sabar...manatau di KK ada. Di sini puas cari tapi tidak kejumpaan.Kalo sudah desparate,next time jumpa sapa2 yg pakai jaket itu maka saya akan menanyakan mereka lah di mana mereka beli.Mmg comel dan adore sangat2.

Di sebabkan selalu byk meronda2,hampir semua pasaraya telah dijelajahi.Lepas ni kita pergi India Street dan MJC pula ok?hehe.Banyak lah juga 'perolehan'semasa jalan2 tu. Antaranya adalah seperti barangan pink dan cute stuff hello kitty box,stiker,baju, kasut, dan banyak lagilah.

Besanya saya akan hadkan diri utk tidak membeli barangan yg mahal dan lebih rm5, melainkan benda tu saya berkenan sangat.Bukan apa,dalam berbelanja kita kena beringat juga kan?

Tapi dalam hal beli baju..mahal sikit ok la. Aritu saya beli baju polka dot pink di Everise.sangat cantik. Saya kempunan nak beli baju polka dot pink-yellow Yogi yg sangat kawaii sebab bila dah gaji..baju tu dah lesap.hehe.Tak apalah,yg ini pun ok what?Lepas tu saya telah dibelanja oleh nenek yg membelikan saya kasut yg sgt unik ni.Kalo tgk dari atas macam flat shoes.Tapi Actually dia ada heels...comelnya!Lepas tu dia ada printed bunga2 pada kasut..makes me feel like a lady la..hohoho


Adui..nampaknya usaha utk menabung tidak kesampaian lagi kali ini..tak apa,cuba lagi..kambate!!

Labels:


Posted @ [8:24 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011