No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Wednesday, October 5, 2011
BEHIND THE SCENE


Masih dalam mood mengupdate tentang wedding...harap2 tak ada yang termuntah...haha.Kali ni dengan tajuk 'behind the scene' la pulak macam movie.cess...tapi berguna tahu untuk bakal pengantin untuk melihat suasana sebelum korang kawen...


Kami ber make up di bridal...saja...supaya senang sikit...tahu tidak bridal ni bawak bertong-tong (betulkah penjodoh bilangan itu?) beg untuk segala macam make up dan aksesori. Penat tahu...so berhias di bridal adalah lebih mudah...


Lepas sanding sesi outdoor photoshoot. Penat gila tapi terpaksa tabahkan hati. Hasilnya juga sangat superp! Bila tengok semula gambar how i wish haritu aku bersabar sikit, mesti lebih banyak gambar2 yang hebat di pelbagai lokasi berlainan. Ni aku penat sangat so pergi 2 lokasi sahaja.. pengajaran : lenkali sedia minum red bull/tongkat ali siap2


Touch up dari mak andam..hehe..berapa kali touch up daaaa.....nasib baik dapat mak andam terer dan penyabar..ngee



My brother, salah seorang jurugambar

Masa photoshoot, ada banyak escort. Photographer - 3 orang, driver seorang, pengapit, seorang dan tukang touch up / pemberi idea posing seorang. It is an enjoyable day cuma aku dah penattt sangat..how i wish ada buat photoshoot di masjid tempoh hari.mesti lagi superb.

Labels:


Posted @ [10:42 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011