No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Tuesday, September 6, 2011
REZEKI BAKAL PENGANTIN


Hello and salam semua!!!wah wah beraya sakan aku sampai telah mengabaikan belog ini.Ingatkan hendak update pasal hari raya tapi pictures semua belum ada dalam simpanan...ngee

IMAGE GOOGLED.

So, apa cerita terbaru???Well, 9 days to go peeps!!!!lalala....kadang-kadang aku rasa aku ni tak normal kot...orang lain berdebar-debar..aku pula exited semacam ja...langsung takda rasa nervous. Tapi Alhamdullillah la kan, kalau nervous nanti boleh jadi stress.Tak sabar tunggu minggu depan!!!

Mula2 pening juga dengan beberapa masalah yang melanda...tapi kebelakangan ini asyik mendapat berita gembira.....

Dulu ingat tidak aku ada cerita pasal homestay?Ala yang aku book dulu lepas tu dia boleh2 bagi orang lain???Alhamdullillah, orang tu kensel tempahan. Gembira. Setel satu benda.

Kedua, aku mula kalut pasal $$$$. Dengan tidak semena-mena, kerajaan bagi bonus separuh gaji. So setel masalah.

Terima kasih kepada saudara mara yg hulurkan bantuan $$$. Macam doorgift disponsor,begitu juga dengan bunga telur, dan beberapa benda lagi la. Sangat membantu. Moga Allah gandakan rezeki anda semua.

Oh ya, ingat tidak cerita pasal 'hantaran yg tertukar kaler tema' ..hahaha.Telah diubah semula.Terima kasih.Syukur dan sangat hepi.

So, itulah quick update untuk hari ini.Sori, dilakukan secara cincai...haha....nanti InsyaAllah akan update pasal persiapan kahwen aku.Everything seems to come together da...

p/s: Banyak kena sabar, mungkin itu cuma ujian Allah sepanjang hendak kahwin ni.

Labels:


Posted @ [11:27 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011