No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Saturday, September 10, 2011
Kad Kahwin Kami


Hi peeps!!!!Yuhu kad akhirnya sudah siap diedar.Tinggal beberapa keping ja yang ada dekat aku neh dek kerana pejabat pos selalu kehabisan sampul pos express. So on monday terpaksa merantau jauh sikit untuk mendapatkan sampul 'limited edition itu'

Jeng jeng.....inilah kad kami...bentuk tiket kapal terbang...tapi frust sikit le ada yg dapat kad tapi takda respon pun like 'hey, dah dapat kad..thax tau..." sob sob. Bukanlah demand but at least tahu kad dah sampai kah belum kan?Just a few informed daripada 300 keping kad yang telah siap diedar... (now dah masuk 400).Tapi yang dapat by hand tu tak perlulah inform. Nak tahu status yang telah dipos.

Untuk yang belum terima (atau mungkin tertanya2, "eh perasan la aku ntah2 shima memang takda nak jemput") eh eh takkanlah macam itu kan?Nak minta pun boleh just bagi alamat.Dengan sukacita akan mengepos. Maklumlah kadang2 pun boleh terlupa.

Idea kad aku neh mula2 banyak yang kutuk tapi sabar jalah banyak. Mula2 dapat negative feedback.Terasa la wei dah ini idea aku kan?But lama-kelamaan ramai orang yang suka dan positive feedback itu lebih banyak dari yang negative. Siap minta kad extra untuk simpanan. Now semua tempahan kad 500pcs hampir habis! (Itulah sebab orang Malaysia tak maju kot, hanya suka ikut kebiasaan, yang luar biasa dianggap taboo)

p/s 5 days to go.wheee~~~ (masih pelik kenapa aku tak gementar macam pengantin lain)

Labels:


Posted @ [4:40 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011