No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Tuesday, August 2, 2011
THE REVEAL


Whew!!!!Setelah sekian lama aku 'merahsiakan' (chewaaaah) tentang persiapan wedding aku, akhirnya i can spill it out!!Hehe..lega tahu. Bukan apa, emak aku cakap benda yang lama lagi akan berlaku tak baik heboh2 dengan orang ramai..takut tak menjadi (nauzubillah)...so bila tarikh dah dekat then dah dapat izin parents dan En Sanim, akhirnya aku dapat hebohkan...doa-doalah semoga semuanya dipermudahkan sehingga ke hari bersejarah aku kelak...ngeee

My cousins and i and the hantarans

Actually,rombongan en Sanim dah datang ke kediaman kami pada 15 Januari 2011.Masa tu hati aku dup dap dup dap nervous sebab pihak lelaki maklumkan in a very short notice...hehe..berdebar aku masa neh tapi alhamdullillah semuanya berjalan lancar...Masa ni aku rasa nak kongsikan semua kebahagiaan ketika itu dengan dunia...hehe...siapa yang tak hepi kan orang dah masuk meminang?Bayangkan seksanya aku tak dapat share dengan orang happy moments tersebut....bak kata ustat aku dulu "bab tunang2 tak payah bising,dah nak kahwin nanti baru heboh2"...so sabar jalah time tu...ngee


The ring...cincin ni aku pilih sama2 dengan En Sanim semasa kami singgah di Johor.Seperti biasa tak berapa banyak pilihan sebab saiz jari aku yang sangat kecik...tapi yang ini ok lah...aku suka sangat. Maafkan jari aku yang tak begitu beautiful...haha

Ingatkan masa tu aku nak pilih baju colour white...memang dah mind set pun.Lagipun acara macam ni memang macam wajib pakai white...hehe..tapi design baju putih semua aku tak berkenan so ambil ja lah yang pink neh....bila dah pakai nampak cute pula...ngee (tengoklah siapa yang pakai..uhuk)...Encik sanim pun ada masa ni tapi tak payahlah post gambar beliau ye....nanti dia jenguk blog i habisla sebab dia tak gemar gambarnya dipaparkan...hehe

Doakan semoga semuanya berjalan lancar nanti ya...:-)

p/s: All pictures taken using sony cyber shot.Without editing.

Labels:


Posted @ [3:05 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011