No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Monday, August 22, 2011
Editing Is Fun!!!


Entry ini ada berbaur sedikit rasa taksub terhadap program paint...hehe....barulah aku tahu paint ini banyak kegunaannya....dulu aku anggap program ni macam takda makna...hanya bermakna bila kazen kecik aku datang rumah, nangis2 lepas tu kita buka program paint lalu dia diam syok main benda tuh...setakat itu sahajalah kegunaannya...hehe

So, sekarang aku tengah usya design untuk signage aku nanti. Dalam usya2 tu banyak berkenan dengan signage orang lain.Dulu aku main corp ja,pastu tampal dalam MS Word (oh sungguh memalukan!).Lepas tu En Sanim kata..."laa...gunalah paint....!"

Hasilnya:

SEBELUM

SELEPAS

Sungguh mudah...aku boleh sesuka suki eh...sesuka hati mengubah apa yang sedia ada kepada apa yang aku hendak....so ketinggallan zaman kan?wakakak.Credits kepada tuan punya picture yang aku cedok dari SINI

P/S: Masih seronok mengedit guna paint...sampai susah nak berhenti..ngee~

Labels:


Posted @ [7:35 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011