No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Monday, July 11, 2011
Quick Update


Ok quick update...oleh sebab aku masih berkeras tak mahu buat acc twitter, so baik aku tulis di sini sahaja...ngeeeee

1. Aku demam. Menahan sakit. Hendak MC berfikir seribu kali hendak seribu daya tak hendak seribu dalih (pula??). Jadi cikgu susah tahu.Kita takda orang lain perlu ganti kelas yg berlambak tu. Nak cuti pun susah.Jeles aku tgk orang kerja pejabat selamba ja ambil cuti 15 hari sedangkan aku cuti sehari pun perlu merayu kot...sebab susah takda guru ganti.

2. Aku emo. Suma hati kena jaga.So hati aku???? Bukan apa, bila aku cuba buat pembaharuan, orang tak setuju. Anyway la kan, itu majlis aku,should be all about me.Apa aku nak apa aku suka kan?kan? Merajok karang aku buat ala koboi ja.... org patut buat aku rasa hepi la...tapi tapi.. malas nak ckp

3. Yes.Aku masih berteka teki..haha...ala sabarlah ko akan tahu..or ko sudah tahu atau pura2 tak tahu????Hehehe...orang low profile selalu macam neh (konon)

4. Kerja makin berlambak. Sobs. Tolong2....surat sah jawatan aku belum dapat. So aku patut panik sekarang. Err... kerani aku ada 'ramalan cuaca' nya sendiri. Now cuaca 'ribut taufan' kerana masalah wanita, period. Jgn berani2 tanya khabar surat sah jawatan itu, tak pasal2 ko nampak incredible hulk mengganas di sekolah.

5. Ok cukup 5. Aku banyak email orang.Satu pun tak respon lagi. Benda urgent ok.Reply lah cepat (mcm la dia baca belog aku). Nanti kerja aku makin melonggok padan muka dia bila tunggu reply dari aku pula...haha..

6. Eh dah kata sampai 5 ja tadi. Sori Enty ni telah membuang masa anda.

Labels:


Posted @ [10:27 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011