No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Tuesday, July 19, 2011
Main princess princess!!!Wee~


Kadang-kadang setelah jadi cikgu neh, masih ada perasaan hendak jadi budak-budak semula....ngeee....Kalau kena observe memang fail sebab dalam jadi cikgu, masih ada hati nak menyakat budak2...kadang2 join dorang main sekali , lukis-lukis princess , buat rumah rumah dari kotak...lepas tu siap buat perabot kecik2 dari kotak. Ada kalanya sempat share/pesan budak di mana nak beli barang cute yang mereka miliki (like student like teacher suka kumpul barangan kiut miut)


So one day diorang cadang, "eh cikgu jom kita berlakon puteri santubong puteri sejinjang!!!" Cikgu pun on sahaja dan the next day, bersusah payah sediakan props dan crown segala sebab murid kata nak main princess princess...eee...seronok!

Tapi bukan semua boleh jadi princess ye....mampos la cikgu nak borong semua crown mainan yang ada dekat kedai one stop tuh kalau semua nak jadi princess... picture atas: Muka merajuk tak dapat jadi puteri

Ini puteri Sarawak...amboi bukan main suka dia dapat jadi princess!!!1

Ni pula puteri santubong....uish sempat dia demand nak ada dayang jadi pengapit dia...
Ni lakonan bersama murid tahun 3 and ianya sgt fun!!!!hehe...mereka pandai juga berlakon dan tidak malu-malu gajah pon (eh betol ka perumpamaan ini)....

p/s: Demand lagi nak suruh buat pertandingan fashion show dalam kelas.Dorang ni memang suka melaram.Ehem, like teacher like students (perumpamaan yg dicipta sendiri)

Labels:


Posted @ [6:25 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011