No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Saturday, July 9, 2011
Cinta Baru


Assallammualaikum..(wah bunyi macam budak baik ja..hehehe)

Adoi la minggu ni aku demam.Stress sebab banyak kerja maybe.Ada orang kata bila demam maksudnya badan kita perlu rehat sebab overload kerja.So kena duduk diam2 dan tidur la maksudnya....(alasan padahal pemalas hendak buat kerja)

Sudahlah bulan ni aku ada banyak kerja nak disiapkan atau ada menda nak aku kejar (eh eh main polis sentri nampak) ... banyak benda lah. Aku stress neh tak tahu hendak luahkan kepada siapa dan akhirnya belog ini menjadi mangsa..haha....oh ya aku akan ada kursus selama 5 hari di salah sebuah sekolah rendah di Kuching.Ni memang taktik 'dorang' nak habiskan duit so suggestion aku kenapa tak habiskan buat kat otel grand sikit, biar dapat habiskan duit tu sekali dalam masa sehari tak perlulah buat sampai 5 hari kan?kan? (emo neh sebab tengah demam masa taip entry neh)...Lagi pula kursus KSSR. Kan awal tahun dah buat? Tak paham aku..

Maafkan aku sebab merepek.Org demam memang macam neh..haha.Berbalik kepada tajuk entry, aku temui cinta baru.

Siapakah itu???


Jeng jeng!!!!Rezeki kucing parsi datang rumah aku. Ntah sapa punya.Dia tak mahu pulang.Rezeki kot. Sebelum neh ramai orang offer aku nak bagi kucing parsi secara percuma sebab drg tak sanggup nak jaga lagi,tapi aku tolak...sebab kucing di rumah pun boleh tahan ramainya.....

Dia datang siap ada loceng.Mesti tuan dia risau. Tapi dia tak mahu pulang.....maybe satu hari nanti dia akan balik la tu kan????Apapun aku tak kesah aku tetap nak namakan dia Chibi. So aku tuan Chibi yg baru sekarang...muahahaha (ketawa yg jahat). Kucing parsi memang slow.Dia tak tangkas macam kucen aku di rumah..

Ok doakan aku cepat sembuh....tak best demam neh....

Labels: ,


Posted @ [5:10 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011