No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Monday, July 18, 2011
Apa yang pelajar suka


Sebagai seorang guru, kita mesti tahu apa yang pelajar kita suka...walaupun hadiah atau ganjaran yang kita beri itu murah, tapi kalau pelajar kita suka,memang mereka akan addicted setiap kali kita buat pertandingan atau bagi hadiah.....

Ni dapat di sekolah abang aku sempena hari guru kot (tak ingat).Very creative. Biskut oreo yang di'bungkus' dengan coklat dan buat hiasan sugar lukisan spider man. Sedap gila....ni kalau dapat buat sendiri bagi pelajar memang dia suka hingga menjilat dinding!!!muahaha

Ni khas untuk pelajar lelaki.Tak paham aku, dorang ni apa2 benda berkaitan spider man,spongebob atau Ben 10 mmg crazy tak ingat dunia.....now mereka gilakan upin dan ipin dan boboy boi pula.....Kalau engko bagi power rangers atau mickey mouse alamatnya kena boo lah ya. So amat penting untuk tahu karekter kartun yang diminati pelajar.Kena up to date


Ha untuk pelajar perempuan bagi ja aksesori rambut...memang dia suka dan semestinya warna pink!!!!sebab pink itu memang warna yang dicipta untuk perempuan...hehehe....biasanya untuk hadiah aku akan bagi satu sahaja...means untuk yang dapat no satu, dapat markah penuh/markah tertinggi atau yang terbaik sahaja.Bagi 2 3 hadiah mereka akan kurang usaha....so kalau bagi satu masing2 berebut nak buat yang terbaik....

Ni siap ada cermin...memang gerenti pelakar perempuan suka....untuk karekter kartun, bagi ja jenama 'barbie', tu semua perempuan suka... Hello kitty yang kiut pun mereka kurang berminat.Nak juga yang ala2 pakai baju pengantin macam barbie.

So itu sahaja tips membeli hadiah untuk pelajar.Tak perlu mahal tapi nampak mahal...faham tak maksud aku????Hehe.....Kalau boleh bel;i hadiah dalam saiz besar so pelajar akan lebih ada effect 'wow'....takpun barang yang murah2 tapi bila kumpul2 jadi banyak.

p/s :Suruh pelajar buka hadiah dalam kelas supaya rakan lain turut jeles dan lebih berusaha nak menang.

Labels:


Posted @ [3:38 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011