No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Wednesday, June 8, 2011
Shopping Sakan


Hello semua!!!Rindu aku tidak???haha....Akhirnya aku kembali semula lepas bercuti panjang di sabah.Terlebih dahulu aku nak minta maaf banyak2 buat member2 di Sabah sebab aku tak ada roger2 pun ajak reunion ke hapa sebab jadual sangat padat (eh eh berlagak artis..peh)..bukan apa,sebab aku datang dengan family,agak susah nak adjust masa..lebih2 lagi sedara mara mmg tidak putus2 datang berkunjung..so maybe lain kalilah ye..hehe..

Semasa bercuti,biasalah..aktiviti utama orang pompuan tentulah bershopping..aku pun apa lagi..sibuk sakan aku shopping untuk anak2 blythe aku...rembat semua baju yang terjual di Daiso,1 Borneo,Kota Kinabalu,Sabah.


Wow Sasha bermandikan baju baru..yippie!!!


Ni semua koleksi dia aku rembat..yelah..nak tunggu aku menjahit baju untuk Blythe aku takkan dapatlah kan..itu namanya tak ada bakat..sedangkan karipap pun jadi donat,apatah lagi menjahit baju..sob


Dari kiri ke kanan : Hi Tea party dress, Beach dress, Shibuya Girls dress (wei lama gila aku mengidam cari baju ni untuk para blyte/pullip aku) dan kimono.


Sekali lagi dari Kiri ke kanan (bukan komand kawad kaki okek..hahah) : Party dress, Cute outfit, Shopping outfit and maid outfit..


Lastly, layan gambo sasha yg gembira mendapat baju baru (untuk dikongsi bersama sophie dan Shizuka juga..hehe).Nanti akan datang aku akan update pasal percutian aku pula..buat masa sekarang still letih lagi..hehe...adios!

Labels:


Posted @ [9:22 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011