No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Sunday, June 26, 2011
Notebook???


Kadang-kadang aku rasapelik,kenapa laptop pun kita akan panggil notebook???? Kan ia akan jadi menyusahkan dan terjadinya kekeliruan andainya engkau taip dalam search engine 'notebook' lepas tu yang keluar segala macam laptop sedangkan yang ko cari ialah buku tulis cute???hehe.....Kekeliruan macam ni pernah berlaku dengan aku bila one day classmate aku tanya, 'eh harga kibod satu berapa???'

So dengan selamba aku menjawab ' aku dulu beli time sale kibod baru ja RM400' (Sebab dulu ada belajar muzik kena ada kibod la ala2 piano tu)

Terkejot beruk la dia....'eh awat mahal bebenor???' (ok ni aku tambah sendiri classmate aku tu bukan orang kedah pon..haha).So dipendekkan cerita rupanya dia nak beli keyboard yg ko guna untuk taip2 tu for PC.la ckp la papan kekunci (gila skema ayat) ni keyboard bunyi sama manalah aku tau.....

So tadi aku tgk entry PIKA THE POLKA pasal notebook kiut dia...baru aku ingat aku ada notebook comey and gojes juga...

Tada....muka depan dia macam 'scrappy' look dah buat aku terpikat.Ala2 kolaj...cantik and vintage

Dalam dia rupa macam ni ha....kertas kosong tebal warna purple....ini adalah scrap book actually. So nanti nak letak la gambar2 berkenaan buat kenangan dalam buku neh.Kalau pakai album a bit boring lah kan??

Belakang sekai dia ada sertakan stiker yg memang cantik2. Ada banyak gambar bangunan berlatarbelakangkan London.Melaram la aku dengan buku ni nanti.Boleh didapati di Kaison Putatan, Kota Kinabalu sabah oke....Kaison cawangan lain macam tak ada ja...

Dulu aku ada cakap nak buat project guna pop out sticker ni kan???Well makin banyak aku beli.Dia jadi cantik bila kita guna untuk hias2 benda. For my case, aku hias lekat dalam buku ja

Buku pink.Harus!!!hehe (bought from Daiso,1 Borneo,Kota kinabalu,sabah)

Lepas tu every partition kita buat / hias macam ni.Baru berselera nak tulis..hahah
Ok lah itu sahaja.End

p/s: Aku ingat nak pegi tgk wayang transformers 3.Harap filem tu masih best tanpa kehadiran Meagan fox (aku adore dia sebab cantik gila)

Labels: ,


Posted @ [12:31 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011