No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Friday, May 6, 2011
Benda cute di sekeliling kita


Memang sah la aku ni kinestatik. Sejak akhir-akhir ni aku jadi hyper semacam.Tak boleh duduk diam. Mesti tangan aku nak merayap buat sesuatu (eh eh ko jangan fikir bukan2 okek..isk).Kalau tidak aku jadi stress gila..ntah apa buang tabiat ka aku ni,tak paham.Macam hari ni, lepas ja balik kursus, tangan aku gatal hias buku rekod pengajaran sehari suntuk sampai senja...boleh ko terangkan tak apa ke simptom aneh aku neh??

Sebab tu aku rasa nak update blog..hehe..rasanya dah lama aku tak share pasal benda2 kiut yg menjadi kegilaan kita semua kan??eh ko tak ngaku ka ko suka benda kiut sebab setahu aku semua suka baby yg CUTE, awek CUTE, kucen CUTE dan perasan diri sendiri CUTE.Heh


Kertas tulis surat dan sampul.Kiut gila.Sampul dia polka dot dan kertas tu pula head dia macam watak my melody.Serius terus jatuh cinta.Harga pula rm1.90 ja.Boleh beli di spring,Kuching.(The last 2 set paling cute aku dah rembat.Yang lain kurang cute dan bewarna biru..lallaala)


Ni pula gambar kucing.Comel.Terfikir aku nak tulis surat dekat siapa hah???Sekarang ni semua serba canggih.Aku pun pelik kalau dah takda orang tulis surat, kenapa pos Malaysia boleh untung lebih 1 juta ek??


Lepas tu ada satu kedai ice cream baru bukak dekat the Spring.Bekas ice cream dia sangat comel, 4 segi dan ada gambar Hello kitty.Kalau lelaki macho yg beli ice cream ni mesti nampak gay kan???haha


Ui ice cream dia heavenly sedap!satu scoop rm3 dan free 2 toppings..


Kan dah cakap ice cream ni sedap..


Malam tadi jam 1 pagi baru aku tido...tiba2 ada mood nak buat bendaalah ni lagi...


Dapat ilham buat bentuk love dan hias dengan butterfly...


Bahagian dalam..buat simple ja


Fuh!dah siap kerja aku...lepas ni tak ada kerja berat2/remeh lagi dah..tinggal touch up apa yg patut..hehehe

Labels:


Posted @ [9:04 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011