No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Sunday, March 20, 2011
I.C.U and a wedding


Last time aku ada janji dengan readers 'will update soon'..hehe..tapi soon aku tu hampir sebulan lamanya...bukan apa aku neh rasa kurang sihat. Nasib baik cuti holiday seminggu...kalau orang yang kenal aku pasti tahu aku ni punya main kedekot nak ambek mc atau crk..sebabnya aku tak nak menyusahkan orang ganti kelas aku (cet poyo punya ayat boleh percaya kah??)..

Selepas itu kejadian tidak terduga berlaku...

Kucing aku, Michelle telah digigit anjing (oit jgn berprasangka aku bagi dia nama neh lama sebelum aku kenal dato michelle Yeoh).Maka bergegaslah kami ke klinik haiwan 12 jam kemudian..(sebab dia kena gigit dalam jam 12 mlm dah la klinik buka jam 10 pagi).Nasib baik aku nampak and nasib baik anjing tu lari nampak aku kalau tak siap dia aku buat korban sembelihan satay non-halal.Alhamdullillah, lepas 2 minggu aku jaga dia pulih seperti biasa.Miracle.Ak tgk dr tu pun mcm tak yakin dia boleh selamat. Sebab tu aku tak suka anjing. No offense.Kiut macam mana pun dalam kepala hotak aku tetap nak jadikan dia satay..uhuk

Dah.Habis cerita sedih.Neh pula korang pasti dah google sapa wife baru YB Taib Mahmud,CM Sarawak kan kan????


Actually, masa sibuk orang sok sek dia nak kawen baru semua tak tahu siapakah gerangan gadis itu (melepas..melepas)..nenek su aku ada pergi ceremony akad nikah tertutup di kediaman rasmi beliau.Dia ambek gambar guna hp (gila celik IT nenek aku neh)...ni antara footage pertama kot tapi nenek aku tak nak gambar ini didedahkan takut kena saman katanya


First time tgk lawa gila wei bertuahnya dia ni eh atau patut aku kata bertuahnya CM eh???haha


Cheers!!!!


Selamat pengantin baru...semoga ke anak cucu..er..cucu dah ada kan??:-)

Labels:


Posted @ [3:18 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011