No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Friday, February 4, 2011
KL to Johor


Haritu masa holiday tahun lepas...sempat jugak menghadiri majlis pertunangan cousin En Sanim di kampung Tunku , KL.Jom kita layan sepanjang majlis tersebut berlangsung...zasss....(amboi macam penuh kontreversi ja dalam Melodi..hahah)


Memang aku rambang mata tengok hantaran sebelah pompuan neh...semua warna pink!!!!I LIKE...hehe...sebelah cousin En sanim pula tema dia warna biru


See..siap hias bunga rose merah dan pink..very nice...gambar hantaran belah laki aku takda ambek pulak..siap gambar sendiri pun takda ambek..hehe..tapi kami yg sebelah laki2 ni mostly pakai baju biru..ikot tema la kan


Ni dia tunangan sepupu En sanim...SEPUPU En Sanim ye kawan2..jangan tersalah pulak..hehe..memang kiut..tu pula anti mami (sebab En Sanim semua panggil dia Mummy)..emak kepada cousin en sanim tadi..


Ni pula Nana adik En Sanim (Eh macam sesi mempromote ja neh) dengan Dina...cousin jugak...Nana ni sangat pemarah eh....peramah dan byk senyum ketawa sahaja..Dina pula kiut gila...cakap selalu perlahan2..hehe


Then, setelah puas mentengok org bertunang, kami berkesempatan ke Johor...best gila eh Johor memang shopping heaven sebab soppin complex dia besar2 belaka kalah KL tahu...rambang mata nak pergi mana dulu...satu sopping complex siap boleh pusing 3-4 jam..siap solat jamak lagi kat shopping complex..lalala


Oho..Jusco memang best tapi ramai gila org Singapore...tak sampai 1 jam di sini kitaorg keluar dah..tak best sesak sgt dgn org ramai ko jalan sikit berlaga bahu ngan org..tak bestnya


Tapi sempat menyambar sushi di Jusco...takot jugak aku tak halal ke hapa tapi dah tgk ramai org Islam beli anggap ja la halal..hahah...memang mengidam benda ni dah lama..sekali makan cicah wasabi..mmg aku tak dapat buat apa2 dah..Kesimpulannya,Johor memang best..barang pun agak murah berbanding KL.Rasa2nya lah...sekarang Johor dah banjir nasib baik time aku pergi dulu air tak naik meskipun ujan lebat setiap hari

Labels: , ,


Posted @ [9:00 AM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011