No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Tuesday, February 15, 2011
Hampir Complete


Dua tiga hari neh aku tersangatlah penat dan stress dengan kerja sehinggakan setiap orang yang aku jumpa semuanya aku nak cekik (walaupun hanya dalam imaginasi)..aku teringat jugalah masa aku di kampus dulu belajar macam mana stress pun takkan ada rasa nak menerajang orang tapi sekarang ...... sabar sabar bwk berenang...eh bertenang.hahah

Lepas itu, masa hujung minggu aku ajak adik aku jalan2...shopping...cuci2 matalah katakan..then jumpa benda yang lama aku tercari-cari..

" Dining Set "

YIPPIE!!!


Aku dah lama nak cari dining set untuk melengkapkan projek rumah blythe aku.So perabot kena complete dulu baru aku akan mula sekaligus...hehe..seronoknya!Walaupun begitu ada banyak benda lagi aku hendak beli contohnya living room set dengan kitchen. Rak untuk buat rumah Blythe nanti mungkin akan customize ikut citarasa sendiri dengan warna pink/putih


Lepas beli, tiba2 hati rasa lega..teringat pula macam cerita 'confession of a shopaholic'. Dalam cerita tu watak utama dia ada ckp when things get rough, shopping makes the world a lot better...hehe...aku rasa ada benarnya apa dia ckp sebab lepas beli barang, somehow aku rasa relieve sangat sampaikan tak ada rasa stress langsung...:-p


Lepas ni aku hendak hunting utk kitchen dan living room set pula...kadang2 hobi macam ni pun boleh release tension...

Labels:


Posted @ [10:16 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011