No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Saturday, February 5, 2011
Favorite 2010


Eh peliknya aku jadi tersangat rajin untuk mengupdate blog...haha...selalunya bukan main berat lagi aku nak jenguk apatah lagi mengupdate belog..hehe...sekarang tengah cuti hati pun banyaaaakkkkk senang sebab kerja aku setakat neh dah beres...so masa terluang yang ada jangan pula tidak dimamnfaatkan..kan kan????


Sekalian gambar neh dah lama terperap dalam folder aku...mmg takda can nak post lalu buruk dalam komputer....Jom cek kegemaran aku tahun 2010....!

1) Kasut Charles & Keith - untuk kegunaan kerja semata2.Bukan untuk kenduri kendara atau jogging dan seumpamanya walaupun ia tahan lasak. Harga boleh tahan.Harap2 laasting sampai aku pencen nanti..lala (Gila kedekot nak beli kasut warranty seumur hidup)



2) Sikat Hello Kitty - Walaupun bukan ori dari Sanrio ada aku kesah???haha...very convenient boleh letak dalam beg untuk diguna bila2 masa walaupun aku pakai tudung tapi perlu sikat jugak untuk gunting rambut pelajar lelaki aku yg panjang mengalahkan rambut pompuan (eh,apa kaitan???)


3) Tada!!!!!Dengan bangganya aku telah dapat beli beg HK idaman kalbu neh....lama aku mengidam akhirnya dapat jugak aku rembat di Kedai jepun 100 Yen.Last piece...jangan memandai nak order dari aku pulak..hehe


See..punyalah teruja sampai lepas beli terus capture dalam gambar...nanti boleh tunjuk anak cucu bahawa beg HK telah berjaya diperolehi setelah berhempas pulas..kah kah..eh ko ignore yg interframe di belakang..memang pendengki nak buat picture kenangan ini menjadi buruk


4) Blythe. Rambut Pink.....Finally dapat jugak seperti beg HK tadi...sebelum neh ada blythe rambut pink tu apa nama dia 'My Little Candy'...harga mahal wei aku tak sanggup nak beli tapi comel gila la...Dapat yang ini pun jadilah....nanti aku carikan baju yg kiut untuk dia..hehe

.By the way, ni la Blythe My Little Candy idaman kalbu chenta pertama aku


5) Chiken Chop - wei lama gila aku takda makan chiken chop sesedap ni.Hanya di Kelab Permata Keningau...sedap gila.....ye la..benda banyak lemak,kolestrol semua sedap kan???hehe


6) Dompet Paul Smith Pink....comel2


7) Lastly, bag Union Jack...bendera Britain....lawa2...walaupun aku peminat setia German..tak semestinya aku kena beli beg bendera German la pulak kan???Sungguh kalau ada bag tempek bendera Malaysia tentu aku orang pertama yang beli ( peh...alasan)....(@_@)*

Oke..aku bagi list 7 benda kegemaran aku.Mesti ada orang tanya kenapa bukan 10?or 20?or 100??? eh eh melampau pulak ko kan nak aku list bebanyak....cukup la 7.no 7 tu kira favorite number aku la...sebab orang pun sebut lucky 7, 7 wonders of the world, 7 heaven, rainbow 7, 7 eleven..eh melalut pulak aku.Dah la..chow dulu....selalulah datang memeriahkan belog aku ne okek

Labels:


Posted @ [1:20 AM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011