No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Sunday, January 2, 2011
Cara Menghabiskan Cuti Sekolah


Secara jujurnya aku tidak pasti jika blog ku neh masih ada readers ka tidak memandangkan aku lama tidak mengupdate dan mengabaikan blog.Dulu, hari-hari bukan main terer aku mengupdate blog setiap hari untuk melepaskan tensen dan sekarang?hehe...sungguh tidak bertanggungjawab menjadikan blog untuk melepaskan tensen

Baiklah..azam tahun baru..menulis satu post at least seminggu sekali...okek????

Cuti sekolah ini merasa sungguh bahagia.Holiday siapa tidak suka kan???Ini pula kerja part time adik aku ngan aku sempena holiday neh:


Mencuba spek pelbagai jenis.Ini spek joker.Siap ada loceng di tepi bucu spek tapi tidak kelihatan pula di dalam gambar.


Patutkah aku menamakan ini spek rama-rama??Amat sesuai dipakai mengadap guru disiplin agar tidak dicam selepas buat kompelen macam-macam..hahah


Spek pening


Wow...spek Saloma hidup kembali


Semasa di shopping mall tersebut,mencuri-curi untuk snap gambar sebab terlalu banyak benda pelik dan cute.Untuk jamuan mata sahaja.Sin Chan dalam bikini pink.


OMG (OH MINAT GILA ) dengan benda macam neh.....fake cake nampak macam benda sebenar...dulu time di maktab selalu buat kek, biskut , candy dari kain tapi ni rasanya lebih elok dan lebih real...harga sangat berpatutan tapi dengan keimanan (cet) aku berjaya menahan diri dari membelinya...kena ada display rack baru mula nak serius beli benda2 macam ni la kan??

Ok adios..esok aku dah mula kerja..sob....mmg tak ada mud lah

Labels:


Posted @ [6:19 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011