No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Monday, November 15, 2010
Jewlerry


Ha...tataplah belog aku puas2 sebab time cuti ni entah apa nasib belog aku..hehe..kemungkinannya akan bersawang hendaknya sebab aku akan pegi holiday!!!Yippie!!! Yalah, mana tau lah kan tengah2 holiday terbukak pintu rezeki aku pi mengerjakan umrah maka takkan ter-peduli-lah blog ini. (ceh ayat poyo macam tak mahu orang baca belog dia ja..peh)

eh..eh sudah..sila lihat kotak di bawah ini...siapa dpt teka isinya aku bagi 100 rupiah..


Jeng..jeng...tertera pada kotak jenama nya ialah 'chomel'- tak berapa jelas di situ maka aku jelaskan..


Tada!!!!Buat pertama kalinya dalam hidup aku dapat pearls!!! Original okek aku sendiri tangkap dekat laut lalu ku buat rantai..aku ada..korang??ada??hahah << ayat menyakitkan hati


Aku tak sure la jika ni pearls ori atau tidak tapi ada certificate ni maksudnya ori kot..ni hadiah dari makcik aku sempena belated present aku konvo bulan Mac yg lalu..TQ..TQ...mendapat pearls ini menyedarkan aku betapa aku perlu jadi ladies sekarang..hahah..tapi bagi aku la kan, siapa2 pun mampu beli pearls walaupun mahal tapi kita tak mahu la kan sebab tak berbaloi. Contohnya bila ko perlu duit..boleh ka ko bawak pearls ko pegi pajak gadai di bank rakyat??tak boleh kan?so bagus beli emas dari pearls...takpun ko beli ja syarikat kepsi ka, piza ka, mcdonals ka, kenyang perut setiap hari (ok ok ni dah bab melalut)


Lama aku tak ada letak gambar Shizuka di sini..hehe..see...aku belikan dia bow biru yang baru cantik kan???


Tangan kiri Shizuka haritu patah...sob sob...tak kira mcm mana aku nak zoom bahagian tangan dia yg patah tu tetap takda nampak dalam gambar...kalau mata anda tahap x-men boleh lihat pergelangan tangan kiri dia..ada bekas kena gam. Sedihnya...now tangan kiri dia sudah tidak dapat digerakkan lagi nak posing2 sebab telah di glue kan..apapun aku tetap syg si molek Shizuka..hehe

Ok la...di kesempatan ini aku nak ucap hepi holidays kepada semua dan selamat hari raya Aidil Adha...aku pasti akan post journey aku sepanjang holiday ni nanti dalam blog okek..

Labels:


Posted @ [2:48 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011