No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Tuesday, November 16, 2010
Anugerah Meraikan Kejayaan


Wee~~ cuti sekolah telah bermula...patut cuti dalam 19 November tapi tiba2 keluar pekeliling semua sekolah start cuti 17 November..hehe...last day sekolah aku buat anugerah kecemerlangan. Memang sangat penat aku dibuatnya. Apa tidaknya, selama kau pergi kursus tak ada masa latih budak..tu pun nasib baik semua oke..


Pagi itu punyalah spoil sebab masa nak bermula majlis, tiba2 tak ada elektrik a.k.a karan..cet..adui la bingung aku kalau tak ada mikrofon ranap persembahan budak-budak aku...ntah macam mana drg buat orang letrik datang lalu menyelamatkan keadaan..hehe...majlis tertangguh selama satu jam.


Pagi itu, tetamu VIP ialah adun N4. Err..aku lupa nama YB tersebut..al maklumlah kalau nama artis ja aku cepat hafal..haahah...patutlah hafal nama tokoh pemimpin subjek sejarah dulu fail..


Bukan aku ni selalu tak mahu tempek muka student aku tapi student aku malu2 gajah hendaknya...depan aku bukan main tak tahu malu dah diambil gambar tahu malu pulak..adess...tu pura2 tak mahu pandang kamera


Pelajar tahun 2...ya ampun comelnya genit2 semua...kalau bab bergaya mmg no 1


Ko tgk anak murid aku posing..amboi..bila besar boleh join American next top model versi tutup aurat..haha..aku siap warning ckp masa persembahan mesti pakai tudung..kah kah mcm skema gaban pula aku neh


Muka poyo gila buruk aku..hehe..masa ni seriyes aku rasa nak pengsan sebab penat sgt...partner aku ajk persembahan kursus so tinggallah aku terkapai2 rush sana kemari..tak pernahnya aku rasa sangat penat dan stress macam hari ni..terus bisa kepala aku berpinar2...nasib baik hanya utk sehari...kalau 10 hari??? so no wonder la kan cikgu yg paling byk masuk hospital bahagia

Labels:


Posted @ [9:52 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011