No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Sunday, October 3, 2010
Sambutan Hari Raya


Waduh..waduh sudah lama aku tak menjengah ke blog aku neh..bagaimana keadaan ko blog aku? seandainya blog ini teman lelaki sudah tentu sudah merajuk dua keturunan..haha..eh tak apalah, aku kan sudah menjengah siap mengupdate anda sekarang??weee~~~ mari bergembira sebab blog sudah update (mabuk apa ..isk isk)

Hari Raya akan berakhir tidak lama lagi..jadi masih tidak terlambat untuk kita story kisah hari raya kan?kan?Orang lain sibuk puasa 6 aku sibuk mengunyah makanan..sudahnya aku naik 2kg dalam sekelip mata (betol tak tipu aku kedim mata sekali lepas tu timbang dah naik 2kg)..oh ya BTW lepas puasa hanya berjaya capai 46kg (tidak seperti yg di aim 40kg) now dah jadi 48 kg..


Setiap tahun sudah menjadi kemestian setiap family mesti ada warna tema...dan untuk first day raya wajib ikut warna tema masing-masing dengan corak yang sama..untuk hari raya kedua, perlu ikot warna tema sahaja tapi corak baju tak perlu sama..untuk tahun ni kami satu family pilih warna hijau lumut..very nice...family lain ada yg pilih tema biru, pink, kuning..ini yg buatkan raya kami selalu unik dan happening..hehe


Kazen kesayangan yg memilih tema biru..masa ni tengah tunggu family lain datang...isi masa lapang dengan bergambar..ehehe


Baby omar mujahid & Ainaa Aliya


Bila dah berkumpul, penuh kawasan rumah nenek..haha..ini sudah lebey..macam kenduri pula


Kalau dah kereta penuh datang..penghuninya apatah lagi memang gila meriah...bila semua sampai akan bermula upacara bermaaf-maafan..ececey...bagi yg belum bekerja,seronok kumpul duit raya..yang sudah bekerja macam aku neh..bagi duit raya la apa lagi..sob sob


Kek cheese yang sangat sedap gila..terima kasih Am bank sebab sponsor..lenkali kami akan loan di bank anda lagi..haha..(aku awal2 siap dah curik buah stoberi dia..lala)


Hidangan untuk pagi hari raya..ada rendang, ayam, nasi minyak , tah apa lagi tak ingat...


Ooooo..harus posing tepi kereta kebanggaan...walaupun nampak genit sebelah nissan XTrail tersebut tak mengapa..tunggu i jadi guru besar then i join club toyota..kekekke(aim seterusnya toyota camry..i tak minat vios oke..hehe)

Labels:


Posted @ [11:44 AM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011