No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Monday, October 11, 2010
Randomness


Siaran tergendala..haha..alamak kesiannya readers selalu datang sini tapi tak ada update blog pun...memang menyampah kan??Apa boleh buat...semakin mendekat akhir tahun kerja semakin menimbun..lebih-lebih lagi demam selama 2 minggu..eh eh memang teruk i tell u...stress bangat...so for the sake of updating blog aku pilih ja secara random gambar2 yang ada dalam folder..yang terbaru tahu..sebelum demam haritu.


Sudah lama aku gian nak main bowling..eh sekejap..apa bendera sarawak buat di dinding belakang tuh??sungguh patriotik...haha..ni owner bowling mesti dapat A plus masa ambek ujian Pendidikan sivik..tapi i tell u bosan gila aku rasa macam orang zaman 60an ja main bowling di sini..memang tak best dowh..apa boleh buat tak ada pilihan sini ada 2 tempat ja boleh main bowling..


Jeng..jeng...ni hari raya ketiga aku tak silap..orang lain sibuk beraya, kami kazen2 sibuk ber'starbucks'...masa ni siap pergi tengok wayang 'the resident evil' beramai-ramai (BTW movie tersebut best gila 20 bintang aku suka)...lepas tu aktiviti menambah berat badan minum frezee dia byk cream lemak berkilo...lepas tu baru sibuk nak exercise naik treadmill menurunkan berat badan semula la konon..


Cermin antik yg cantik...cubaan untuk mengambil gambar sendiri dari cermin..berjaya..hehehe..very interesting


Perjumpaan dengan meris pada ntah bila aku tak ingat dah..rindunya dengan kawan2 maktab..sempat belanja meris triple cheeseburger..makin gebu nampak si meris neh..maklumlah hati senang kan??opsss


Owner kereta ni tlg jgn saman aku..aku jatuh chenta dengan this car...sempat2 ambil gambar buat rujukan..mana tau aku nak modified kereta aku macam ni kan??Kelisa mmg mantop.Buat ala mini cooper pun sodap..eh pun mantop...

Ok la cerita berakhir di sini...lalala

Labels:


Posted @ [5:12 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011