No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Monday, August 30, 2010
Berbuka Ramadhan


Hari Jumaat yang lepas, kami the whole famili telah berbuka puasa di hotel Pullman, Kuching...rasa exited la apa lagi la kan tak payah masak2, kemas lepas makan , lepas tu siap membazir beli 10 jenis kuih tapi tak makan..nafsu mata..isk2...


Di sini , berbuka adalah sekitar jam 6.48ptg tapi pelanggan hanya dibenarkan ambik makanan sekitar jam 6.40ptg oke...sebab?pernah ada kes orang tamak dia ambik byk2 sejak awal lepas tu tak makan (membazir) dan yg kedua..belum sempat orang lain nak ambik makanan dah habis..kesian la kan kalau orang datang lewat..petang tu mmg full house...ingat takda org berbuka di sini...o ya..picture di atas adalah roti john,nasik,udon(mcm mee goreng tu) dan daging kambing with gravy...ambil makanan ala kadar..nanti melantak tak ingat dunia habis program diet aku..hahaha


Lepas tu 2nd round pula ambik cookie, kepah, kerabu sotong, kerabu perut dan octopus (gila besar)...mmg byk makanan petang tu tapi by 3rd round gila kenyang dah rasa nak terberak aku makan byk....mmg sedap gila makanan di sini


Posing dengan cookie sedap...teringat en Sanim yg suka bangat dengan cookie..aku doakan dia cemburu tengok aksi mesra aku dengan cookie sedap gilaa neh..haha (poyo la)


Aku maafkan orang yang mrng-interframe gambar kiut aku...isk isk


See..full house...kami siap tempah 3 meja sekaligus...sekali skala berkumpul mmg bes..bagi kaum ibu..buka posa ja terus bukak gossip...adui la..


Suka bangat gambar neh..sesuai ni buat poster merdeka...(apa kaitan??)


Okeh, perasan model..i know..i know...


Blur...


Blur lagi...


Isk..semua blur....mmg retarderd la orang yg ambil gambar ni...hehe..jgn marah, gurau ja...blur pun tetap memaparkan keindahan ciptaan tuhan yg kiut miut neh (perasan gila wei)

Ok...cerita dah habis...esk cuti hari merdeka...aku malas dah nak dtg mengajar di sekolah..harap Tuhan halalkan gaji aku..hehe...jasad ku di sini..tapi hati aku berangan dah kemas rumah dan buat kuih raya...

Labels: ,


Posted @ [7:55 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011