No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Sunday, August 22, 2010
AUTO SHOW


Sesungguhnya aku tak ada idea untuk mengupdate blog....perut lapar gila dah ni (jam baru menunjukkan pukul 9.00 pagi)..hahaha...tapi sayu pula hati aku nampak blog terbiar tanpa update seolah-olah aku telah menghilangkan diri ke luar negara ka hapa ntah...jadi hari ini menggagahkan diri untuk mengupdate blog...

Sebenarnya banyak yang hendak aku update tapi kadang-kadang bila connection internet ciput gilaaaaa aku jadi sentap beb...nasib baik pagi ni lajuuuu sikit so dapat update..sekarang mood tengah hendak berhari raya....yay..(eh engko yang tak puasa sana tuu tak boleh raya okeh?haha)..Gambar2 di bawah ni pun lama dah aku nak post..sebelum puasa lagi tapi tangguh2 baru harini dapat upload...auto show ni berlangsung di Sejingkat,Kuching...sadly, tak ada kereta..motosikal sahaja..kredits to my friend, Dayang sebab aku cedok semua gambar ni dari camera dia..


Tengok motor ni aku teringat transformers..eh..eh bukan autobots..tapi yang jahat tu decepticons..


Motor dan kompang???Hm..tak paham tak paham ....


Motor ni pula dapat byk awards...nampak biasa ja..ntah apa yg spesel tu


Doraemon!!!Cute....tapi takda motor hello Kitty Pon...


Barisan motor di belakang yang tidak terlibat sama


No komen...gabungan biru dan hijau...


Sebaik dia tunjuk 1 jadi di kedudukan yang bukan 'middle-finger'...kalau tak sentap aku terpaksa photoshop apa yang tak patut..haha


Neh memeng suka men poker neh....

Kalau bab motosikal punya auto show mmg aku kurang berminat la..nasib baik haritu hati aku kuat tak mau pergi this auto show..patutnya dia letak sana 'motor-show' ke hapa kan?kan?

Labels:


Posted @ [7:54 AM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011