No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Friday, July 16, 2010
TIPS HILANGKAN MENGANTUK


Semenjak driving sendiri ke sekolah...kadang-kadang rasa jauh.Selain mmg sekolah aku ni jauh dalam 30km dari rumah..di samping aku pandu agak slow gila...(mentang2 kereta baru sayang kunun)...tu kalau bonus jumpa jam (eh ni bukan jam mentega sapu roti tuh..ni kesesakan lalulintas okek...untung gila kalau jumpa jam tengah jalan..dapat aku breakfast sekali) mmg akan jadi ngantuk gila...


Okek..mula2 kita perlukan bekas dulu..cari yg kecik2 kiut...aku try cari warna pink tapi takda..malas weh kalau pusing satu negeri ni semata2 nak cari warna pink..so rembat jalah warna hijau dan biru neh..


Then ternampak botolmy melody cute neh..siap ada straw..senang minum kalau tengah driving..;-p


Up-Close botol kiut tersebut


Tada..susun semuanya dekat bahagian tengah kereta..untuk botol isi ja air suam..jangan mengada letak air tuak ke, motokou ke hapa..son't drink and drive oke? eh drink and drive maksudnya jangan mabuk dan memandu bukan jgn minum sambil memandu..isk

Container tu pula aku dah isi dengan pelbagai gula2 hacks berbagai perisa..siap nak letak asam boi lagi dekat salah satu bekas yg masih kosong..jadi kalau mengantuk aku ngap dulu gula2 sambil memandu, baru rasa segar mata..neh nanti puasa tak tahulah..harap2 jgn la aku mengantuk lagi time drive..bahaya tuh..

So, habis tips utk hari ini...<---- ntah apa2 punya tips da..

Labels:


Posted @ [10:13 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011