No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Sunday, July 18, 2010
Jubli Perak


Pada 17 Julai yg lalu..eceh..baru semalam ja pon...kami satu family telah menghadiri jubli perak SK Agama Abdul Kadir Hassan di hotel PULLMAN ye...Eh, bukan aku dah ajar sekolah agama pon, tapi dijemput oke..hehe (ntah camna la cikgu macam aku ajar sekolah agama ek?rosak..rosak..)


Kad jemputan kami.Purple.Meja 6.Siap ada nombor..


Siap ada carpet merah yo..rasa perasan macam anugerah Grammy la pula..haha <--- perasan artis ke hapa


Punyalah grand majlis tersebut..lepas tu baru aku tahu punyalah ramai guru-guru berkumpul..rasa best la..aku pun salah seorangnya...memang pujian patut diberi terhadap pengurusan..superb! dari segi tempat, makan dan persembahan/ pengisian sepanjang majlis


Mak, nenek dan aku..aku sorang ja ikot temap purple..siap org gurau suruh aku jadi penyambut tetamu la pulak sebab semua ajk pakai purple malam tu


Masa konvo aku pakai baju neh..semalam masa majlis tu...aku pakai baju purple yang sama..rasa longgar pula..maksudnya, aku dah selim okek..haha..Meris kalau ko baca neh..see see akak dah slim..target nak capai 40kg..jadi ada few kilos/ lemak lagi aku nak bakar..meh meh sapa perlukan lemak aku nak derma siket


Wah..mantopnye body..anak sape la ni??haha <--- nak kena tumbuk neh


Aku dah berjalan atas karpet merah..engkau ada ?? (ayat menyakitkan hati..lala)..cuma kurang paparazi ja..i tak mau la over2 exposed kalau ada paparazi neh..kekeke


Gaya ayu ( Translation : Ayu mode)


Menu 8 course. Sedap gila wei.paling terangkat appetizer dengan pencuci mulut..mmg sedap jakun aku kesedapan mcm tak pernah makan benda tu


Appetizer....ada umai, sagu, sambal dan popia..popia tu remain misteri..sedap gila aku pun tak tau apa inti dia..yg penting aku ngap ja..ntah2 daging katak dia letak aku redha ja la


Ni umai paling sedap aku makan..er..kalau di sabah nda silap aku lah (nah keluar bahasa sabah pulak daa) nama dia inava..sini kita panggil umai ya kawan2...kalau tak tau juga apa kebendanya menatang neh..jgn malas Google la sendiri..


Jemputan VVIP pun datang, chief minister YAB Pehin Sri Dato' Taib Mahmud..byk kali aku try ambek gambo dia tak dapat ja mentang2 byk gila escort dia keliling pinggang..last2 aku ambil dari skrin ni jela..

Ok la..mata berat tanda mengantuk..esk dah kerja pula..sob sob..sedey..

Labels:


Posted @ [8:19 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011