No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Wednesday, June 2, 2010
PLEASURE IN LEISURE TIME


Ingat tidak haritu ada list satu senarai panjang tentang apa post yg aku kena buat??(scroll post2 lama untuk maklumat lanjut)Ni pun dah ter miss dua hari..hehe

Lagu kegemaran??Oho...so boring aku neh..jarang dengar lagu..untuk masa
ni dengar lagu biasa2 ja...

WONDERGIRLS..I WANT NOBODY BUT U BEBEH!
(Gila eh apa so jiwang ckp mcm ni..haha)


Dari awal kemunculan dia mmg aku minat minah neh..LADY GAGA..
Maybe sebab aku suka la dia ada personaliti sendiri..gila2 pun best juga suara dia..
Walaupun lagu dia yg Ra..ra..ra..ma Ramu ke apa tu kontreversi sebab dikatakan memuja matahari sebagai tuhan ke apa ntah tapi who cares la kan??Kalau penyanyi muslim dari Malaysia baru la kita patut kecoh beb..

MOVIE?


Aku tetap suka yang ini..tak boleh lawan punya..mmg best gila
HOW TO TRAIN YOUR DRAGON

Filem ni perfecto.Sempurna.Dari awal sampai akhir.Semua element ada..last2 aku ingat
dragon tu mati..membazir air mata bengkak mata semua eh buruk gila rupa aku time tu sangat menghayati story..tiba2 dragon tu tak mati pula..isk isk..director filem ini sengaja bermain dengan perasaan penonton (ha kan tak pasal2 aku dah marah director):-p

O.k tamat.Esok kita cerita hal lain pula ye?

Labels:


Posted @ [4:45 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011