No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Thursday, June 17, 2010
Parcel


Sepanjang tiga minggu ni aku menunggu kedatangan en. posmen...setiap kali bunyi motosikal aku la yang terkinja-kinja keluar (heh), tapi biasa bukan posmen pun..tapi hari ini hepi sangat sebab barang yang dipesan sudah tiba!!!wee~~~~


Jeng..jeng..bukan pesan apa pun..tapi baju untuk anak-anak (lucu sebut dolls aku anak-anak..haha)..sebelum ni ada order juga tapi sayangnya dah sebulan aku tunggu tak sampai-sampai..rasanya dah 'gone with the wind' la tu..sob..sob...Lepas tu tak sabar-sabar pakaikan baju tersebut kepada Sophie dan Sasha..


Sophie with floral dress/ Quarter jeans..nice!!


Sasha nampak cute dengan overall neh..the outfit comes with a cute pink teddy bear


Owh...jangan lupa letak gambar Shizuka sekali nanti dia kecik ati adik2 lain pergi photoshoot dia tidak terlibat pula..hehe..nanti dia jadi macam patung Chucky pergi jerut leher tuan sendiri sebab marah tuan dia pilih kasih


My kids/models for today...semua cute2 belaka..lepas ni kita pergi auditon ANTM pula oke??

Labels: , ,


Posted @ [9:33 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011