No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Wednesday, June 9, 2010
MALAS


O.k harini aku malas nak jawab Tag..hehe..macam takda nyawa blog kalau takda cerita tentang life..ahaha (perasan artis nak tulis pasal life la pula..you are not glemer ok??)


Yeah, We Should go our different ways..

Source

Apakah yang anda dapat lihat di atas???

*
*
*
*
*
*

Taaaaaaeeeet...(sila buat bunyi buzer) masa sudah tamat!!!!

Seorang lelaki muda ke Kiri

Seorang perempuan muda ke kanan...

What the...???

O.k...straight to the point...seseorang baru sahaja confess ada hati dengan aku.
Kalaulah kamu di tempat aku, apa kamu rasa...
Bayangkan....

Ko takdalah rasa diri ko hot, cantik ka apa macam Lisa Surihani
Body takat cikai ja takdalah tinggi lampai macam tahap Zirafah
Sopan santun??Mak ai...cakap ko..aku..gua..lu..beb..tu tahap cipan bapaknye sopan

DAN...

Lelaki itu lahir pada tahun 1989! (common' la anda jauh lebih muda dari aku oke?)
Aku tahu lelaki tidak suka kena REJECT...
Ni bukan soal dia budak hingusan ka,terlalu muda,tak hensem macam Hans Issac atau kaya bijak gila mcm Bill Gates@Einstien,since itulah standard aku..(hahah..apa aku merepek nih???)

Tapi aku rasa,aku TAK PERNAH berahsia bahawa aku sudah berpunya.
Aku cakap dekat adik aku:
"Kakak tak pernah flirting,nak lepak duduk dengan lelaki, apatah lagi gedik2,usya2 orang atau yang sewaktu dengannya,tapi kenapa yang lebih muda selalu ja tersangkut???"

Pengalaman yang sama juga aku lalui masa zaman study.3 kali.
Kawan sebaya adik lelaki aku pun (adik lelaki oke) pernah confess benda yang sama.


Mesti aku ada mewarisi ilmu pengasih neh..hahaah..
Aku kesian juga..lepas kata aku sudah berpunya,automaticly hubungan kawan itu jadi janggal..
Malah dia elak untuk bercakap dengan aku lagi..kan dah ckp lelaki tak suka kena reject..

Apalagi la kan yang dapat aku buat selain terus terang?

Labels:


Posted @ [11:11 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011