No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Friday, June 4, 2010
Feed for today



Source

"When you are in Love you can't fall asleep because reality is better than your dreams."


Dr Seuss

Found all the quotes HERE


Always forgive your enemies - nothing annoys them so much.
Oscar Wilde

Forgive your enemies, but never forget their names.
John F. Kennedy

Forgiveness means letting go of the past.
Gerald Jampolsky

Suka semua Quotes di atas sebab agak funny heh?hehe...You can find more HERE

Actually, aku tak adalah favourite quotes ka apa...cuma quotes yang best biasanya aku akan ingat....tapi ada satu quote ni agak mencuit hati aku..eheheh..jiwang la pulak aku neh...


The hardest thing to do is watch the one you love, love someone else.

Anonymous


Tapi tidak boleh kata la quote ini apply kepada aku..hehe..just perasaan aku jadi confuse....
Question is :

APAKAH PERASAAN ANDA BILA YOUR CRUSH LOVE SOMEONE ELSE?

O.k..hal ini sudah lama berlaku..he is my first crush..masa aku form 4 lagi..aku pun tidak sangka setelah sekian lama masih boleh ada perasaan sebegini..Aku dapat tahu my 1st crush (org yg aku minat diam2) akan berkahwin tidak lama lagi...actually,kami sudah lama tidak berhubung but we always bumped into each other now and then...benar aku dah takda perasaan lagi dengan dia..but there is some kind of feeling (i don't know what) keep hanging on him....maybe aku sekadar mahu dia minta maaf..ask for his apology..that's all

Aku betul-betul confuse sekarang...

Ceritanya dulu..aku amat care dengan dia...mula2 dia dulu yang usya aku..call aku..kirim surat apa ntah..tapi aku tak layan..lagipun it is a set up..our moms adalah best friend..last-last jadi rapat...sedihnya bila dia pindah..tukar no phone..dia langsung takda bagitahu aku..aku jadi sakit hati sampai sekarang...aku bagi dia peluang explain tapi dia langsung takda cakap apa... at least dia kena layan aku as a human walaupun not as a friend or more than that..JANGAN BAGI ORANG HARAPAN JIKA TIDAK INGIN PERGI JAUH DARI ITU

Rasa sakit hati inilah yang mungkin masih aku tak dapat padam..aku rasa perasaan aku sekarang ialah :

Dulu dia boleh permainkan aku but sekarang dia boleh seriously in love dengan wanita lain..
What do you think i will wish???

HAPPINESS??

Aku takkan wish apa-apa sekarang.Just silence..all i want is your apology..you gave me that special feeling for the first time then you dumped me .Now you're with this girl that you treat well just like i deserves back then

I moved on for sure and he is maybe a zillion times much better and handsome than you..

I just want you to say 'SORRY',that's all and we're cool i guess

Labels:


Posted @ [8:15 AM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011