No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Thursday, June 3, 2010
Day 3,4


What is your favorite television programme? Mine would be this:
KIMORA:LIFE IN THE FAB LANE

Sebenarnya banyak lagi rancangan kegemaran aku such as : NCIS:Los Angeles,Ghost Whisperer, Pimp My Ride USA(currently no new episodes,ganti dengan pimp my ride Europe gila boring dowh..), Top Gear (Rancangan ni pernah nobat kereta SAvy Malaysia one of the worst car on earth..dia siap demo sebab apa..no safety),The Kardashians, Restaurant Makeover and many many more aku sendiri tak ingat dah...:p

Dulu aku minat gila dengan cerita CSI.But currently korang perasan tidak yang setiap case boleh settle in one day??Bagi aku tak relevant.Everything dia tahu..fiber pelik2 ka, ada tanda bekas2 pelik or murder weapon semua boleh figure out in one day.Sebab tak berapa realistik la aku jadi bosan la nak tengok..should be kasi impak la sikit..tunjuk kesusahan nak solve case..baru happening..


BOOKS???
Owh aku so in love with books....selain apabila korang dapat kurangkan cukai
bila beli buku...aku siap dah tanam azam...start next month aku akan beli buku at least dua bulan sekali..bila masuk bookstore memang rambang mata..lagi pula sekarang buku sales sana sini...lebih2 lagi kalau jadi member ada banyak discount!! \(^0^)/


Aku paling suka novel english genre true2 story neh...My favourite setakat ni ialah buku novel A MAN CALLED DAVE-Based on a true story writer tersebut yang didera oleh ibu kandungnya sendiri.Menangis sakan aku baca buku ni maybe sebab aku tahu ia kisah benar.Sedih dan buat kita rasa insaf...Kalau novel fiction pula aku suka RL STINE fear street series atau Cristhoper Pike.Besty Haynes pun bes juga..semua cerita thriller..but currently aku suka cari 2nd hand book..dapat murah dan boleh borong banyak...for next month aku aim nak beli novel PS I LOVE YOU by Cecelia Ahern dan MARLEY AND ME...

Labels:


Posted @ [9:15 AM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011