No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Monday, May 31, 2010
FROM CHINA WITH LOVE


Sejak sudah pandai internet banking neh...sudah rasa addict pula shop secara online..hehe...addiction terbaru,membeli belah barangan Made in china yang sememangnya murah!!!!!!Lepas tu pandai pulak da berjinak-jinak dengan ebay..hehehe

Mula-mula try yang murah-murah sahaja okek..yang belasan ringgit..tapi tetap membeli barangan yang berkenan di hati...cari yang free postage (haha..kedekot gila)..then tidak sampai seminggu,barangan dari china tersebut pun sampai!!!Yeay...walaupun registerd post tapi tetap mantap dan cepat!! (Lepas tu orang pejabat pos pun sibuk suruh buka nak tau apa benda di dalam parcel..mentang2 la dari China..eee)


Tada....rement double dacker....sangat puashati...orang beli ratus-ratus..i beli belasan ringgit sahaja oke...


Then ada set bathroom sekali..lepas tu mula berangan bagitahu emak nak letak display rack di ruang tamu dengan niat untuk menjeleskan tetamu yang datang (terutama yang beranak kecik..huahuahua)<---- keji gila niat


Sangat terkejut beruk (bukannya tuan blog telah transfom jadi beruk..isk isk tapi perumpamaan semata2 tak ada kena mengena dengan beruk yg masih hidup atau meninggal dunia..Tq) bila dapat lucky charm ke apa ntah dorang gelar ni boleh la letak dalam kereta i yg akan datang..eceh


Owh kain-kain ni pula bukan made in China..tapi from japan..kita gelar dia Japan cotton...sangat lembut dan cantik...warna pun terang dengan design yg hebat..so cuti2 ni akan sibuk buat craft..mentang2 la dah jadi guru KH kena belajar menjahit la pula kan??

Anyway,now cuti 3 minggu!!!!Yuhuuu...hepi holidays semua:-)

Labels:


Posted @ [9:50 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011