No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Monday, April 5, 2010
BENGANG


Lately, sudah jarang mengupdate blog...kalau dulu sehari takda update blog rasa gelisah semacam..hehe. Sekaarang rajin baca belog orang lain sahaja...blog sendiri terabai

Tapi!
.
.
.
Tapi!
.
.
.
.
Tapi!! (Bukan Lapi Okey..tu nama junior aku dulu)

Ha,ambek engkau tiga kali tapi (ntah apa2 aku neh lepas geram di sini..lantak..lantak)
Aku cukup B.e.n.g.a.n.g (jom layan lagu bengang akim-walaupon dia tak hensem tgk muka dia ja dah bengang..tak minat wei..haha) bila kebanyakan blog aku baca

'OPEN TO INVITED READERS ONLY'.

Wei.Aku seronok bangat baca belog kamu.Life kamu.Sebab life kamu berbeza dengan aku.Dengan membaca belog kamu aku seolah2 dapat letakkan diri aku di situ.Terhadap satu dunia yang exiting tapi bukan milik aku.And at least i can see it from the other angel of the life that i never had..

Maksudnya: (ceh,macam terjemahan Quran pula)

Aku bukan nak jadi seperti kamu.Tapi aku boleh selami pemikiran kamu:

'oh,begini rupanya life photographer'

'oh, life dia dulu masa bujang dan dah kawen berbeza sekali'

'oh, sini rupanya ada tempat makan best!'

see?Get the point?

Kesimpulan : Apa barang la kasi private blog?Tak kesian ka dengan silent readers anda?Saya faham itu hak anda.Tapi tidak rasa enjoy ka a stranger interested dengan daily life anda.
Takda thrill la kasi private.

Labels:


Posted @ [9:08 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011