No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Tuesday, March 23, 2010
PERGI SUNWAY TAPI TAK MANDI MANDA


Sudah agak lama tidak ke KL. Selama ni hanya dengar dari En Sanim bahawa Sunway Piramid di KL Best..so apalagi..kami pun plan jalan2 di Sunway Piramid..agak jauh la jugak dari tempat tinggal kami tapi berbaloi2!!!(sila sebut ala iklan Celcom)

Bak kata pepatah 'sambil menyelam minum air oren'..(eh betol ka pepatah neh??).Sambil2 ke Sunway Piramid apa kata kita singgah Sunway Lagoon terus..hehe


Jamgan salah faham.Ini bukan gay..salah satu game di sunway lagoon nampak je macam permainan kanak2 tapi aku dah gayat naik benda neh..


Ni permainan paling menyenangkan..rasa bes ja naik relax2 ada angin sepoi2..sambil gelak2 tengok orang main roler coaster hanya di sebelah merry go round neh..


Ni surrender tak mau naik..ko bagi la 2 juta euro atau 20 juta pound sekalipun ak takkan naik!!Nak sakit jantong boleh la..aku nak saman creator permainan neh sebab boleh menyebabkan penyakit kronik


Ni satu lagi permainan superb yang aku takkan naik..ala..permainan 'revenge of the pirates' ke apatah..ngam lah tu nama dia..permainan thrill gila..kapal tu hayun2 sampai berpotensi sebabkan orang terberak atas tu


Ini scream park..memang terkeluar anak tekak menjerit di park tersebut


Posing..jangan tak posing...


Lastly, thank you banyak2 kepada (dari kiri) Nono, Naqi dan beloved En Sanim<3 sebab bawak aku jalan2. Korang memang la best dan happening..Lenkali kita jalan2 lagi okek?

Labels:


Posted @ [10:58 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011