No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Saturday, March 27, 2010
All the way to convocation..


Woo Hoo!!! I SURVIVED CAMPUS LIFE!!!
.
.
.
.
Konvokesyen buat julung kalinya untuk kohort PISMP telah berlangsung pada 18 Mac 2010 di PWTC, Kuala Lumpur. Tapi awal2 15 hb lagi kami sudah blah ke sana. Naik flight paling murah Air Asia beb..murah2 pun tapi tetap kelas!!!

Malam tersebut actually flight kami delay..dari asal jam 9.30malam ditangguhkan ke jam 1.30 pagi (pergh..baru tadi ckp flight Air Asia banyak kelasss..).Tapi nasib baik ada extra flight jam 9 malam..so kami shift flight. Nasib baik datang airpot awal..plus tak ada bayaran tambahan..

Masa dalam flight perut sudah krok..krok macam konsert da dalam perut tu kelentang kelentung..siap ada bunyi2 lagu dangdut Inul..haha. Lepas tu cari2 menu yg paling murah (bukan engkau tak tahu aku neh haji bakhil-kedekot sikit) so beli la donat krispy kreame + hot drinks = RM9.


Sedap gila woo...lebih sedap dari Big Apple..walaupun sudah sejuk dalam air cond, donat tersebut tetap krop krop rangup!!!Harga pasaran donat neh : RM2.70 sebijik.Setakat ni hanya terjumpa donat tersebut terjual di Berjaya Times Square sahaja.


Ha..banyak org ckp, donat J.Co ni sedap..sempatlah juga melepas gian terhadap donat tersebut..tapi tidak boleh lawan Krispy Kreame tadi oke...hehe

Sesampai sahaja di KL dalam jam 11..kami bermalam di rumah pakcik terlebih dahulu...the next day barulah kami tinggal di hotel..tempat ni dekat ja dengan PWTC...silap2 kalau kentut org kat PWTC boleh terbau kentut kita..haha (lawak tak senonoh betol la)


The Legend Hotel. Opposite the Pan Pacific Hotel. For Legend-ers only..lala

Wow..see?Grand kan konvokesyen kami??Jeles tak?hehe.Siap letak pada papan billboard lagi..

Baju purple inilah aku guna untuk konvo..cari2 warna kesukaan pink tak ada..purple pun jadilah..Emak daya cakap dari jauh baju aku nampak berkilat..ehm..besalah..konvo pun mesti vouge kan??


This is our moments of victory together.. (peh..cakap victory macam pergi perang ja)
<3>
.
.
.
.

hehe..likely likely this picture..so sweeeet!


Eh..ni bukan boyfriend..ni mutual friend..haha...bersama Rosli
(Eh, napa aku nampak macam sama beso je dengan ko neh seli??)


Okey..ada masa nanti kita share story di sini lagi orait!!Bubye!!

Labels:


Posted @ [11:54 AM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011