No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Friday, February 19, 2010
Coret Coret


Actually aku dah bosan dengan layout blog neh..nak tukar susah pula sebab dia 3 column..adui la..ada sesiapa boleh bantu?hehe.

Di sini, sejak bulan 12 tahun lepas aku datang asyik hujan...bes la sejuk2..pagi petang malam hujan..memang kerja asyik ngorok (makan) ma zzzzz tido ja...sebab tu lah aku puasa harini sebab badan dah makin cumel...hehe (cet niat tak betul dah gemuk baru hendak fikir puasa ganti)

Cerita kontrovesi minggu ini (punyalah poyo sound suspen ja):
1. Actually niat di hati hendak jumpa lee Lip Chaw...he was here in Kuching..but something very bad happened to him..:-(

2. Aku hampir pindah sekolah...dapat tahu sekolah yg sangat dekat dgn rumah ak tu (3 minit perjalanan) ada kosong...tau2 untuk cikgu pengajian melayu..sob..sob (BM i teruk oke..teringat statement syarifah amani "i sound stupid if i talk in Malay"..cet..but aku lain..tetap bangga ckp Malay tak kira org kutuk slang ak ka hapa)

3. Aku bantu guru data buat sistem maklumat murid..tau2 kerja keras itu ranap begitu sahaja apabila laptop sekolah diserang virus..so...kena buat semula.. (engkau ingat sikit ka data aku taip..sampai merekah jari2 ku yg mulus ini..sob...kejam sungguh ko virus!!!)

4. Masih memperjuangkan EPW aku. Aku kira lantaklah submit ja borang ke PPD nanti sebab aku dah dapat pekeliling bahawa aku layak..hahaha (err..ada lawyer yg sudi berkawan dengan aku?sebab ak perlukan sappot andai kena masuk court bagi hujah nanti)

5. Anak murid aku agak CRANKY minggu ini aku tak tahu kenapa. Terlebih sensetif dan suka menempeleng rakan sebelah secara tiba2. Adakah virus lembu gila bakal melanda??

Haih..cukup 5 dahulu sebab esk kena kerja lagi..nanti aku upload picture banyak2..sebab sekarang pun terkejar2 masa..game FB pun terbengkalai.

P/s : Ada 2 sahabat aku bakal melangsungkan perkahwinan bulam Mac ni...Selamat pengantin baru in advance..sori tidak dapat datang sebab time tu aku ada majlis sendiri (isk..majlis konvo la..apa yg ko fikir??ish..ish)

Labels:


Posted @ [5:34 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011