No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Friday, November 13, 2009
Masa Untuk Melaram


Jam sekarang menunjukkan jam 12.55 tgahari..aik..apa kaitan masa dan entry kali ini?Maksudnya saya sanggup untuk mengorbankan waktu tidur siang (Ya ampun..buruknya perangai tido siang anak siapalah ni jangan pinang dia..haha) demi untuk mengupdate blog yang kesepian.Maybe cerita ini sudah lapuk tapi heh..hendak publish juga..jom terjah!

Memandangkan ini last year kami maka telah diadakan malam 'Gala Night' atau malam graduation untuk enjoy2 sebelum berpisah..seperti biasa let the pictures talk lah...nanti membebel di sini tak pasal2 ada readers yg tertido dalam berjihad (peh ayat meletop konon) menghabiskan bacaan entry ini..so yo yo check it out! (sila lafaz dalam nada hip hop)

Malam itu bertemakan 'malay dish dinner set' tapi kami yang Malay makan ni tak tahu lah tang mana la malay nya makanan tersebut...rasanya dia lebih kepada bayar-mahal-tapi tak sedap siot dish dinner set....eh..eh..ni bukan fitnah..tak percaya?

See...dalam gambar anda terliur sudah rasa memang akan menyesal rasa makan megi 5 minit tu 10 kali ganda lebih sedap (eh melampau ni megi pun boleh jadi lebih sedap) sebab rasanya agak pelik..hanya salad buah itu sahaja tip top..yg lain..hurm..jadi kesimpulannya, baik ambek aku jadi tukang masak dari bayar gaji chef mahal tapi masakan &%^$& (penulis ini perasan pandai masak padahal paling terer pun masak megi..ahaha)..eh..i seriyes okek..kalau jamin dapat gaji 10k..serta merta i tinggalkan dunia pendidikan (cey..mata duitan betol la)

Iklan sebentar. Make up super vouge ini ditaja oleh Grace Bridal & Beauty. (seperti biasa meng gempak kan nama sponsor malam tersebut dengan tambahan ayat2 belakang) Thank you very much to Grace Nekochan sebab jadikan diriku begitu berharga (iklan loreal la pulak dah). Grace memang pandai make up.Jika one day saya masuk tadau kaamatan ka,akan guna khidmat dia lagi (cey..perasan)..sumpah saya takda edit gambar ini photoshop ka hapa...just resize..make up adalah asli..lala
Dari kiri cepat jalan!!(eh,silap terbagi arahan kawad kaki la pulak...)ehem..dari kiri, Miss Vujie dengan gaya 'moulin rouge', shima, Yati 'dato siti' dan angelic kaka'. Malam tu hanya kami berdua (kaka/shima) pakai baju merah..oh..ya..our dinner ada colour code; mesti pakai black,white atau red..



The Gurlz....yg lebih banyak snap2 gambar dari makan sebab nak jaga badan..haha




Memperkanalkan rumet selama 4 tahun. Bergaduh dan bertarik rambut antara kami adalah perkara biasa...haha..no talipon dia 014-544 cuba engko dail pasti tak dapat2..hehe..kepunyaan seorang jejaka yg saya tak boleh post kan gambarnya di sini..biarlah rahsia..lala



The whole class, membuat tarian 'mencucuk bintang' , bukan mencucuk hidung atau apa2 yang tidak sopan oke...



Mereka yang tertewas...makan sampai licin lalu terebah di meja makan..haha.
Weh..penat edit2 gambar masukkan ke dalam entry ini..maybe ada siri 2.Penat woo...kalau rajin akan mengupdate lagi. Tata!


Labels:


Posted @ [12:55 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011