No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Sunday, November 1, 2009
Masa Gembira


Yippie..exam final telahpun tamat...to tell the truth, lepas exam tu memang rasa sangat happy sehingga hendak membakar semua moduls yang ada..haha..tapi itu semua cuma dalam hati..module semua selamat dalam simpanan dan menunggu masa untuk kembali ke pangkal jalan ke rumah.

Ya..saya tahu telah lama tidak update..hehe...busy enjoy final year la katakan..hehe..no more exams lagi selepas ini...tidak perlu susah payah study, stay up malam2 sebab study last minute punya pasal..;-p..rasa macam satu beban telah terangkat dari bahu..

Abadikan sikit slip peperiksaan terakhir..hehe..gambar sengaja di'blur'kan khuathir di black list, di black mail atau di black magic kan oleh orang yang tidak dikenali..hehe (apa kes banyak warna 'black' di situ??hmm)


Cet..nama penuh lupa untuk di 'blur' kan..takpa2..

Lepas tu, last Thursday mendapat parcel yang dibalut indah siap diprint dan ditaip nama..gerangan siapakah yang menghantar parcel ini?Chewah...adakah orang yang baik hati menghadiahkan doll Blythe? atau mungkin....





Cey..hehe..saja membuat suspen..parcel dari mak @ bapak dari Kuching....jeng-jeng...dalamnya ada baju untuk dinner hari sabtu nanti..mcm la VVIP kan siap main pos2 macam la baju tu chantek sangat ditempah khas dari Vera Wang ka apa-apa ntah..apapun...isi kandungan parcel tersebut akan di publish kan kemudian k..baju glamour tersebut biarlah rahsia buat masa ini..hehe

BTW, saya ingin ucapkan selamat maju jaya dan semoga berjaya untuk semua juniorssss yang baru duduk peperiksaan (Ya ampun...gila skema ayat anak siapalah ni??) sedangkan kami da haha huhu hihi merdeka sesuka hati tgk movie di bilik..lala..dengan pesanan:

"ooo..masa kami bertungkus lumus study bukan main kamu di block sebelah bising ya?Kami makan hati berulam jantung tahu?sob..sob...takpa2 kasi can"

Sekian.

Labels:


Posted @ [9:41 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011