No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Saturday, October 10, 2009
Rahsia Blog Faymes


I found out this one particular Blog and it says :

" Aku terbaca ada satu blog ni..takdalah best pun..biasa-biasa ja.Tapi tuan punya blog neh..boleh tahan la cun nya...scroll punya scroll punyalah banyak comment dia dapat. Aku pun tak pernah dapat comment sebanyak itu.
1362 comment!!!
Apa yang hebat sangat pasal topik tu??

Cek punya cek..lor..hanya ulas pasal penutup tin biskut!!!Bayangkan...
1362 commnet? sehari?


Dunia ini memang tidak adil.....


Kenapa?Hanya sebab wajahnya yang cun?"

FYI , penulis blog ini adalah seorang lelaki yang menyatakan rasa frust dalam dunia Blogging..blog dia boleh tahan juga..lawak, info..pelbagai elemen ada..tapi ak tertarik dengan post dia yang satu neh...dengan hanya tempek muka cantik dalam blog..boleh dapat komen beribu-ribu dari orang ramai..banyak followers pula tu (ulasan mamat ni la)

So, pendapat aku?
Benar atau tidak?Realiti?

Tepuk dada tanya selera..hehe





Sindiran atau Penghargaan???

Labels:


Posted @ [9:34 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011