No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Wednesday, September 9, 2009
SOK SEK KONTREVERSI TERJAWAB!


( Ini adalah interview olok-olok yang hanya berlaku dalam imaginasi penulis sendiri..tidak ada kaitan dengan yg masih menonton tv,tgh syok dok mengumpat a.k.a menghirup oksigen dan yg telah tutt......-bunyi mesin alat pernafasan mcm dalam filem ko tgk dia kat hospital tu)

Orang A : Eh, sejak bila jadi bisnes-women neh??Jual kasut crocs pula tu..ready stok ada di bilik?

Orang Kiut : Oit bagilah salam dulu..amboi2 belum tahap bisnes pon...ni nak tolong orang jual, ready stock tak ada..nak support je.

Orang A : Ye ke?betul ka tak kena bagi komisyen?ooo..ni mesti dah mark up harga kan?untung besar le banyak orang beli..

Orang Kiut : Nope.Tak ada.Memang niat hendak tolong..orang baru nak bussiness, kena bagi sokongan.Tak mark up harga satu sen pun.Mmg tu harga dealer,harga tu saya post.Happy dapat tolong org jual dan happy kalau orang ramai dapat pakai crocs ori pada harga murah. (ceh tak malu sempat promot lagi..haha).Nak balasan dari 'atas' sana ja (masa tulis ni bahu kanan rasa berat..banyak pahala kot..ehehehe)

Orang A : Bila beli ni nak kena bagi upah pos ke?Mahal tak?

Orang kiut : Mmm...kalau ikot lokasi dealer..free ja ke petaling jaya..tapi utk kawan2 budak kampus en sanim tolong bawak la ye.Jimat duit pos.Tapi order macam banyak..mungkin bayar pada harga minimum je..ehehehe..untuk ke tempat lain..kalau benda tu dah ada pada saya,akan sanggup cari currier termurah.Kesian bayar pos mahal2.

Orang A : Perasaan sekarang?Best dapat bantu org memiliki Crocs?

Orang Kiut : Best.Saya pengguna Crocs..org lain dapat saya pun happy.Cuma terkilan.Saya harap ready stok dah ada tempat saya.Tentu saya secepat kilat sattle order dan bagi perkhidmatan tip top kepada customer.Maybe next time saya hanya promote ready stock yg ada pada saya je..betul tak?

Orang A : Ya..ya...tu lebih senang..boleh confirm terus dengan customer..reputation kena jaga..hehe

Eh..kenapa tulis entry ni?buang tabiat apa?Hehe..
Just menjawab persoalan secara kreatif (kreatif la tu konon..hohoh)

Labels:


Posted @ [11:24 AM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011